Alternativa decapare inox – DEOX & FIT – WIPES

solutii-alternative-decapare-deox-fit-wipes

Deox & Fit este o alternativa inovatoare dezvoltata de Nitty-Gritty pentru dezoxidarea si pasivarea otelului inoxidabil.

Conceput pentru cei care au nevoie sa lucreze pe piese care nu pot fi detasate, Deox & Fit este usor de utilizat:

  1. frecati solutia Deox pe piesele din otel inoxidabil care urmeaza a fi tratate (in cateva secunde, oxidarea de pe suprafata din otel inoxidabil va disparea)
  2. pulverizati cu Fit, care neutralizeaza suprafata si o protejeaza de coroziunea viitoare
  3. indepartati cu o carpa uscata

Acesti trei pasi rapizi fac ca suprafata tratata sa straluceasca, fara oxidare, mentinandu-l perfect protejat si la fel de bun ca nou.

Procedura este rapida, sigura si total ecologica.

De asemenea, disponibil intr-o versiune pentru industria alimentara si medicala.

ghid-de-introducere-in-lumea-inoxului-brindustry-group

Ghid de introducere in Lumea Inoxului

Bine ai venit in Lumea Inoxului. Am structurat in acest ghid toate informatiile care sa te indrume in activitatea ta din industria inoxului. De la procesul de sudura si tipurile acesteia pana la procesele de decapare, de la coroziunea metalelor pana la pasivarea si lustruirea otelului inoxidabil, am descris procesele, variante posibile si propunerile de lucru pentru a-ti usura munca si a lucra cat mai eficient.

Daca nu ai gasit toate informatiile de care aveai nevoie si vrei sa ne intrebi ceva, sau iti place ce vezi si doresti o oferta din partea noastra, atunci completeaza formularul din dreapta.

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.