Alternativa decapare inox – PICK & CLEAN – WIPE & CLEAN

solutii-alternative-decapare-pick-clean-wipe-clean

Pick & Clean este solutia ecologica oferita de Nitty-Gritty pentru decaparea si pasivarea otelului inoxidabil.

Ideal pentru cei care au nevoie sa lucreze pe piese care nu pot fi detasate, Pick & Clean este usor de utilizat, in doar trei pasi simpli:

  1. aplicati banda Pick pe sudurile care urmeaza a fi tratate pentru a indeparta zgura si oxidarea cauzata de sudare, restabilind astfel otelul la starea sa naturala
  2. dupa indepartarea benzii de decapare, pulverizati cu Clean, care neutralizeaza suprafata si o protejeaza de coroziunea viitoare.
  3. odata ce indepartati Curatati cu o carpa uscata, suprafata din otel inoxidabil va fi murata si fara zgura sau oxidare.

Disponibil si intr-o versiune pentru industria alimentara si medicala.

ghid-de-introducere-in-lumea-inoxului-brindustry-group

Ghid de introducere in Lumea Inoxului

Bine ai venit in Lumea Inoxului. Am structurat in acest ghid toate informatiile care sa te indrume in activitatea ta din industria inoxului. De la procesul de sudura si tipurile acesteia pana la procesele de decapare, de la coroziunea metalelor pana la pasivarea si lustruirea otelului inoxidabil, am descris procesele, variante posibile si propunerile de lucru pentru a-ti usura munca si a lucra cat mai eficient.

Daca nu ai gasit toate informatiile de care aveai nevoie si vrei sa ne intrebi ceva, sau iti place ce vezi si doresti o oferta, atunci completeaza formularul din dreapta.

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.