Aparat de curatare electrochimica sudura inox Nitty Grity Clinox ECO Energy

aparat-curatare-electrochimica-sudura-inox-nitty-gritty-clinox-eco-energy

Clinox Eco Energy efectueaza imediat un tratament ecologic al TIG, MIG cu arc pulsat, laser, rezistenta, orbital, plasma si sudura cu aderenta. Clinox Eco Energy, printr-o reactie electrochimica imediata, asigura decaparea, pasivarea si lustruirea oricarei suduri din otel inoxidabil, indiferent de finisaj, fara a pierde timpul, fara a lasa inele si in deplina siguranta pentru operator.

Clinox Eco Energy este cea mai usoara si mai mare masina din linia Clinox Energy. Datorita tehnologiei sale cu invertor, asigura o productivitate de 96% (in loc de 44% la masinile dotate cu transformatoare). Mai mult, este dotat cu o torta brevetata cu dozare manuala, un rezervor integrat si o perie pentru a ajunge mai usor la punctele mai putin accesibile.

Clinox Eco Energy, ca multe alte masini Clinox, efectueaza marcaje negre si eroziune electrica localizata (marcaje albe) pe otel inoxidabil.

Daca nu ai gasit toate informatiile de care aveai nevoie si vrei sa ne intrebi ceva, sau iti place ce vezi si doresti o oferta din partea noastra, atunci completeaza formularul din dreapta.

Iti vom raspunde in maxim 24 de ore.