Aparat de curatare electrochimica sudura inox Nitty Grity Clinox Power

aparat-curatare-electrochimica-sudura-inox-nitty-gritty-clinox-power

Clinox Power este solutia ideala pentru tratarea imediata ecologica a TIG, TIG cu metal de umplere, MIG / MAG, MIG cu arc pulsat, laser, rezistenta, orbital si plasma.

Tehnologia avansata a Clinox Power, printr-o reactie electrochimica imediata, asigura decaparea, pasivarea si lustruirea oricarei suduri din otel inoxidabil, indiferent de finisaj, fara a pierde timpul si fara a lasa inele, in deplina siguranta pentru operator.

Clinox Power este sistemul profesional conceput pentru companiile care necesita o productivitate ridicata. Datorita tehnologiei sale cu invertor, asigura o productivitate de 96% (in loc de 44% din masinile dotate cu transformatoare).

Mai mult decat atat, este singura masina dotata cu:

  • torta mare patentata cu transmisie automata a electrolitilor
  • sistem de suflare a vaporilor
  • schimb rapid de insertii optionale
  • rezervor cu marker de nivel pentru solutia de decapare
  • pompa automata pentru dozarea lichidului
  • torta patentata mai mica, cu dozare manuala
  • rezervor integrat capabil sa functioneze simultan cu torta mai mare, dubland astfel productivitatea
  • pensula pentru a ajunge mai usor in locuri mai putin accesibile

Clinox Power, ca multe alte masini Clinox, efectueaza marcaje negre si eroziune electrica localizata (marcaje albe) pe otel inoxidabil.

ghid-de-introducere-in-lumea-inoxului-brindustry-group

Ghid de introducere in Lumea Inoxului

Bine ai venit in Lumea Inoxului. Am structurat in acest ghid toate informatiile care sa te indrume in activitatea ta din industria inoxului. De la procesul de sudura si tipurile acesteia pana la procesele de decapare, de la coroziunea metalelor pana la pasivarea si lustruirea otelului inoxidabil, am descris procesele, variante posibile si propunerile de lucru pentru a-ti usura munca si a lucra cat mai eficient.

Daca nu ai gasit toate informatiile de care aveai nevoie si vrei sa ne intrebi ceva, sau iti place ce vezi si doresti o oferta din partea noastra, atunci completeaza formularul din dreapta.

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.