Aparat de curatare electrochimica sudura inox Nitty Grity Clinox PRO Energy

aparat-curatare-electrochimica-sudura-inox-nitty-gritty-clinox-pro-energy

Clinox Pro Energy efectueaza imediat un tratament ecologic al TIG, MIG cu arc pulsat, laser, rezistenta, orbital, plasma si sudura cu aderenta.

Tehnologia avansata a Clinox Pro Energy, printr-o reactie electrochimica imediata, asigura decaparea, pasivarea si lustruirea oricarei suduri din otel inoxidabil, indiferent de finisaj, fara a pierde timpul, fara a lasa inele si in deplina siguranta pentru operator.

Sistemul profesional Clinox Pro Energy, datorita tehnologiei sale cu invertor, asigura o productivitate de 96% (in loc de 44% la masinile dotate cu transformatoare). Mai mult, este dotat cu: o lanterna mare brevetata cu transmisie automata a electrolitilor; un sistem de aspirare a vaporilor; schimb rapid de insertii optionale; un rezervor cu marker de nivel pentru solutia de decapare; o pompa automata pentru dozarea lichidului; o lanterna patentata mai mica, cu dozare manuala si un rezervor integrat; si o pensula pentru a ajunge mai usor la puncte mai putin accesibile.

Mai mult, Clinox Pro Energy, ca multe alte masini Clinox, efectueaza marcaje negre si eroziune electrica localizata (marcaje albe) pe otel inoxidabil.

ghid-de-introducere-in-lumea-inoxului-brindustry-group

Ghid de introducere in Lumea Inoxului

Bine ai venit in Lumea Inoxului. Am structurat in acest ghid toate informatiile care sa te indrume in activitatea ta din industria inoxului. De la procesul de sudura si tipurile acesteia pana la procesele de decapare, de la coroziunea metalelor pana la pasivarea si lustruirea otelului inoxidabil, am descris procesele, variante posibile si propunerile de lucru pentru a-ti usura munca si a lucra cat mai eficient.

Daca nu ai gasit toate informatiile de care aveai nevoie si vrei sa ne intrebi ceva, sau iti place ce vezi si doresti o oferta din partea noastra, atunci completeaza formularul din dreapta.

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.