Aparat de curatare electrochimica sudura inox Nitty Grity Clinox Rec

aparat-curatare-electrochimica-sudura-inox-nitty-gritty-clinox-eco-energyaparat-curatare-electrochimica-sudura-inox-nitty-gritty-clinox-rec-aproape

Clinox Rec este cea mai avansata solutie pentru tratamentul imediat ecologic al TIG, TIG cu material de umplutura, MIG / MAG, MIG cu arc pulsat, laser, rezistenta, orbital si plasma.

Tehnologia avansata a Clinox Rec, printr-o reactie electrochimica imediata si recircularea produsului chimic, asigura decaparea, pasivarea si lustruirea oricarei suduri din otel inoxidabil, indiferent de finisaj, fara a pierde timpul si fara a lasa inele, in deplina siguranta pentru operator.

Clinox Rec este o masina profesionala conceputa pentru companiile care necesita o productivitate ridicata. Datorita tehnologiei sale cu invertor, asigura o productivitate de 96% (in loc de 44% din masinile dotate cu transformatoare).

Mai mult, este dotat cu:

  • rezervor cu recirculare a solutiei de decapare
  • pompa automata pentru dozarea lichidului
  • sistem de aspirare a vaporilor
  • un dop pentru a utiliza o lanterna patentata mai mica cu dozare manuala
  • rezervor integrat

Daca nu ai gasit toate informatiile de care aveai nevoie si vrei sa ne intrebi ceva, sau iti place ce vezi si doresti o oferta din partea noastra, atunci completeaza formularul din dreapta.

Iti vom raspunde in maxim 24 de ore.