Aparat de curatare electrochimica sudura inox Nitty Grity Clinox Surface

aparat-curatare-electrochimica-sudura-inox-nitty-gritty-clinox-surfaceaparat-curatare-electrochimica-sudura-inox-nitty-gritty-clinox-surface-1

Clinox Surface este aparatul ideal pentru tratarea ecologica imediata a TIG, TIG cu material de umplutura, MIG / MAG, MIG cu arc pulsat, laser, rezistenta, orbital si plasma, precum si pentru curatarea suprafetelor mari.

Tehnologia avansata de care beneficiaza Clinox Surface, printr-o reactie electrochimica imediata, asigura decaparea, pasivarea si lustruirea oricarei suduri din otel inoxidabil, indiferent de finisaj, fara a pierde timp si fara a lasa inele, in deplina siguranta pentru operator.

Clinox Surface este o masina profesionala conceputa pentru companiile care trateaza suprafete mari si este singura masina dotata cu:

  • o lanterna mare brevetata cu transmisie automata a electrolitilor
  • un sistem de suflare a vaporilor
  • schimb rapid de insertii optionale
  • un rezervor cu marker de nivel pentru solutia de decapare
  • o pompa automata pentru dozarea lichidului
  • o lanterna patentata mai mica cu dozare manuala
  • un rezervor integrat capabil sa functioneze simultan cu torta mai mare, dubland astfel productivitatea
  • o perie pentru a ajunge mai usor la zone mai putin accesibile

Dar asta nu este tot: cu o insertie de 10 centimetri si un cablu prelungitor de 6 metri, Clinox Surface poate functiona direct pe suprafete.

In plus, datorita unei prize dedicate si a invertorului sau puternic, este posibil sa conectati Clinox Surface la o perie pentru tratarea suprafetelor mari, de exemplu silozuri in industria alimentara sau a vinului.

Mai mult, Clinox Surface, ca multe alte masini Clinox, efectueaza marcaje negre si eroziune electrica localizata (marcaje albe) pe otel inoxidabil.

ghid-de-introducere-in-lumea-inoxului-brindustry-group

Ghid de introducere in Lumea Inoxului

Bine ai venit in Lumea Inoxului. Am structurat in acest ghid toate informatiile care sa te indrume in activitatea ta din industria inoxului. De la procesul de sudura si tipurile acesteia pana la procesele de decapare, de la coroziunea metalelor pana la pasivarea si lustruirea otelului inoxidabil, am descris procesele, variante posibile si propunerile de lucru pentru a-ti usura munca si a lucra cat mai eficient.

Daca nu ai gasit toate informatiile de care aveai nevoie si vrei sa ne intrebi ceva, sau iti place ce vezi si doresti o oferta din partea noastra, atunci completeaza formularul din dreapta.

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.