Agenti demulare turnare sub presiune-h2o-vacudest

Aplicatie – Agenti demulare turnare sub presiune

Agentii de demulare sunt ajutoare esentiale in prevenirea intreruperilor productiei si asigurarea calitatii pieselor produse in procesele de turnare sub presiune.

Acesti agenti folositi, care sunt emulsionati in efluentul operational din turnatorie, nu pot fi deversati in sistemul public de canalizare.

Tratamentul intern este o alternativa la eliminare.

Turnatoriile de turnat de top folosesc sisteme de distilare cu vid de multi ani, iar aceasta s-a dovedit a fi cea mai sigura si eficienta metoda.

Emulsii-de-racire-utilizate-h2o-vacudest-grafic

De obicei, efluentul din turnatorii usor coroziv trebuie neutralizat inainte de evaporare. Hidrocarburile continute de acesta nu pot fi separate complet folosind evaporatoare conventionale, ceea ce inseamna ca distilatul trebuie tratat din nou cu separatoare de coalescenta si / sau carbune activ.

Pionierul regulator de pH Destcontrol si sistemul patentat de condensare Clearcat ne-au permis sa integram aceste etape de proces in vaporizatorul nostru cu vid VACUDEST, care va ofera fiabilitate, economisind timp, bani si asigurand o calitate distilata consistenta.

Daca nu ai gasit toate informatiile de care aveai nevoie si vrei sa ne intrebi ceva, sau iti place ce vezi si doresti o oferta, atunci completeaza formularul din dreapta.

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.