Celule filtrante electrostatice ULTRAVENT® pentru purificarea aerului

Puternic in performante de separare. Consum redus de energie.

sisteme-profesionale-pentru-filtrarea-aerului-industrial-fum-miros-gaze-filtru-electrostaticCelulele filtrante electrostatice ULTRAVENT® permit separarea fumului, a prafului, a ceatii fine si a aerosolilor lipiciosi. „Ceata albastra” cauzata de utilizarea agentilor de eliberare se separa  in mod eficient.

Consumul de energie al celulelor noastre filtrante electrostatice pentru un volum de aer evacuat de 5.000 m3 /h corespunde consumului de energie al unui bec de 100 W.

Electrozii de ionizare genereaza un camp electric puternic cu o utilizare foarte redusa a energiei.

Particulele de praf, fumul si aerosolii sunt atrasi de placile colectoare datorita fortelor electrostatice. Filtrul electrostatic este curatat in mod regulat de un sistem automat de curatare pentru a evita acumularea de emisii pe placile colectoare si pentru a asigura performante ridicate de separare.

Celulele filtrante se caracterizeaza prin designul deosebit de robust: cadru si bare de transport din otel inoxidabil, izolatoare din ceramica rezistenta la ulei, design optimizat pentru separarea substantelor lichide sau vascoase. Aceste caracteristici asigura faptul ca filtrul electrostatic este un mediu de filtrare economic si durabil pentru multe aplicatii.

Adesea doua categorii de contaminanti sunt capturati in celula de colectare electrostatica. Un tip de substante filtrate este lichid, picura de pe placile de colectare si este colectat intr-un rezervor de recuperare. Uleiul separat aici poate fi adesea refolosit. Al doilea tip formeaza un depozit, uleios sau incrustat pe suprafata filtrului.

Tipurile de filtre nepotrivite se pot conecta rapid si pot deveni ineficiente, ducand la costuri excesive asociate cu inlocuirea si eliminarea filtrului. Cu toate acestea, precipitatorii electrostatici nu obstructioneaza niciodata fluxul de aer prin sistemul de evacuare.

Filtru electrostatic ULTRAVENT®

Eficienta energetica incepe cu selectarea mediului filtrant

In cazul unor volume mai mari de aer evacuat, si tocmai atunci, daca aerul contine emisii grase si lipicioase, este absolut necesar un sistem de filtrare de inalta eficienta.

Factorul important in acest sens este consumul redus de energie al mediului filtrant, in ciuda separarii sale eficiente. Astfel de emisii pot bloca in curand medii de filtrare neadecvate, care provoaca pierderi mari de presiune, consum ridicat de energie si costuri ridicate de mentenanta sau inlocuire.

Sistemele de filtrare a aerului KMA eficiente din punct de vedere energetic sunt echipate cu celule filtrante electrostatice.

celule-filtrante-electrostatice-ultravent-pentru-purificarea-aerului-de-inalta-calitate-kma-avantaje

Incarcarea electrostatica a aerului permite o separare de inalta calitate a emisiilor uleioase. Designul unic al filtrului nu permite rezistenta si, prin urmare, nu pierde semnificativ presiunea.

Deoarece aerul evacuat poate trece, in principiu, prin filtrul electrostatic KMA fara obstacole, consumul de energie necesar separarii este foarte mic.

In plus, celulele filtrante lavabile sunt curatate in mod regulat de sistemul automat de curatare KMA, care este important pentru mentinerea nivelului ridicat de eficienta de separare.

Nu este necesar sa inlocuiti celulele filtrante electrostatice.

Aceste caracteristici fac ca filtrul electrostatic KMA sa devina un mediu de filtrare economic si durabil pentru diverse aplicatii din industrie.

Daca nu ai gasit toate informatiile de care aveai nevoie si vrei sa ne intrebi ceva, sau iti place ce vezi si doresti o oferta, atunci completeaza formularul din dreapta.

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.