Solutii complete pentru extractie si filtrare praf, fum, gaze si mirosuri

PLYMOTH Suedia

J. Plymoth este furnizorul suedez de produse si sisteme de mediu pentru curatarea aerului. De mai bine de 40 de ani, Plymoth a dezvoltat si imbunatatit tehnologia de ingrijire a aerului prin captarea poluantilor atmosferici la sursa, filtrarea si reciclarea aerului. Sediul central, cercetarea, dezvoltarea si productia principala este in Suedia. O noua fabrica de asamblare a fost construita in 2007 in Shanghai, China pentru piata chineza.

Constientizarea ridicata a mediului in Scandinavia, combinata cu legislatia puternica privind spatiul de lucru din Europa, a fost forta motrice pentru dezvoltarea  de produse de inalta calitate si solutii de sistem de inalta eficienta.

plymoth-filtrare-fum-brindustry

Astazi este bine cunoscut faptul ca un mediu de lucru bun inseamna personal mai sanatos, dar si o calitate a productiei mai sigura si mai buna, o eficienta si o ecologie mai bune; o companie cu un mediu de lucru bun este un loc de munca atractiv.

Solutiile de mediu ale Plymoth contribuie la un consum mai mic de energie in procesul de fabricatie, la reducerea emisiilor din fabrica si, prin urmare, la un impact mai mic asupra mediului.

Fabrica
Unitatea de productie are peste 129.000 de metri patrati echipata cu masini moderne si eficiente de taiere cu laser Trumpf, frane de presare Weinbrenner,

departamente de sudura cu manipulatoare, instalatie de vopsire cu pulbere complet automata cu robotica (900 m2) si departamente de montare bine echipate. Forta de munca calificata Plymoth creeaza produse de inalta calitate si inginerie de precizie la preturi competitive.

Daca nu ai gasit toate informatiile de care aveai nevoie si vrei sa ne intrebi ceva, sau iti place ce vezi si doresti o oferta, atunci completeaza formularul din dreapta.

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.