Filtrul de protectie Velum Air XL a fost proiectat si realizat pentru a proteja de praf si ceata ulei chillerele, compresoarele si schimbatoarele de caldura din fabricile industriale.

Velum air este acum disponibil in versiunea XL pentru masinile de format mare. Dimensiunile disponibile sunt:

  • 1500 mm (59,1 in), 1200 mm (47,2 in)
  • 1000 mm (39,4 in) si 800 mm (31,5 in)

De asemenea, suntem disponibili pentru a evalua nevoile clientilor individuali si pentru a incepe productii personalizate ad hoc.

Velum Air XL are o tesatura mai groasa, dar o porozitate mai joasa si este proiectat pentru a asigura un flux mai bun de aer pentru a preveni supraincalzirea. Este ideal pentru compresoare, sisteme de racire si schimbatoare de caldura.

Velum Air XL capteaza praful si murdaria in tesatura tricotata si asigura patrunderea aerului proaspat in interiorul masinii.

Controlul inlocuirii este vizual: cand filtrul de protectie Velum Air XL este complet acoperit de murdarie, acesta trebuie inlocuit. Schimbarea filtrului dureaza doar 5 secunde si nu necesita pregatire calificata.

Cativa centi pe zi iti vor proteja investitiile.

Lungimea rolei este de 22 metri.

ECO-FRIENDLY (dupa terminare, materialul filtrant se vinde separat)

before-after-filtre-protectie-praf-si-ceata-ulei-chillere-compresoare-velum

Daca nu ai gasit toate informatiile de care aveai nevoie si vrei sa ne intrebi ceva, sau iti place ce vezi si doresti o oferta, atunci completeaza formularul din dreapta.

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.