Protectie rapida pentru masini CNC cu panouri electrice, compresoare si motoare

Filtrele de protectie Velum au fost proiectate pentru a proteja echipamentele electronice si instalatiile industriale de productie, compresoarele si motoarele electrice de ceata de ulei si praf. Aceste particule intra in masini si cauzeaza functionarea defectuoasa a componentelor interne.

protectie-rapida-material-filtrant-panou-electric-masini-cnc

Proiectate pentru mașini de automatizare, sisteme de răcire, imprimante și computere, mașini de prelucrare a lemnului, calculatoare, mașini de ambalat pentru industria alimentară, chimică, farmaceutică și textilă, echipamente de refrigerare, roboți și mașini CNC.

protectie-rapida-material-filtrant-praf-vapori-ulei-chillere-sisteme-racire

Ideal pentru compresoare, sisteme de racire si schimbatoare de caldura. „Velum Air” are o tesatura mai groasa, dar o porozitate mai mica decat „Velum” si este proiectata pentru a asigura un flux mai bun de aer si pentru a preveni supraincalzirea.

protectie-rapida-material-filtrant-praf-vapori-ulei-chillere-sisteme-racire-XL

Ideal pentru compresoare, sisteme de racire si schimbatoare de caldura. „Velum Air XL” are o tesatura mai groasa, dar o porozitate mai mica decat „Velum” si este proiectata pentru a asigura un flux mai bun de aer si pentru a preveni supraincalzirea.

protectie-rapida-material-filtrant-praf-vapori-ulei-motoare

Solutia perfecta pentru protectia motoarelor electrice. Cu sistemul patentat si suportul reutilizabil din polipropilena, acest filtru poate fi aplicat oricarui tip de motor electric. Sunt filtre pe mai multe diametre, astfel toata gama se poate achizitiona dintr-un singur loc.

before-after-filtre-protectie-praf-si-ceata-ulei-chillere-compresoare-velum

Daca nu ai gasit toate informatiile de care aveai nevoie si vrei sa ne intrebi ceva, sau iti place ce vezi si doresti o oferta, atunci completeaza formularul din dreapta.

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.