Afumatorii mancare

Solutii pentru afumatoriile de mancare

Evacuarea mirosurilor puternice si a fumului din liniile de productie a alimentelor necesita curatarea emisiilor de aer uzate. In comparatie cu productiile nealimentare, industria de prelucrare a produselor alimentare se confrunta adesea cu probleme particulare care apar fie din tipul de emisie, fie din cauza locatiei producatorului.

Emisiile tipice de fum si miros ale instalatiilor de procesare a alimentelor provin din tratarea substantelor organice.

Acestea constau din fum sau aerosoli constand din miros, gudron, ulei sau grasime.

solutii-filtrare-aer-fum-miros-gudron-afumatori-carne1

Prin urmare, echipamentul de filtrare trebuie sa fie capabil sa extraga atat particulele (grasime, gudron), cat si mirosurile din aerul evacuat si sa curate aceste gaze arse.

Din pacate, majoritatea mediilor de filtrare conventionale pot deveni rapid inadecvate pentru aplicatiile de procesare a alimentelor datorita lipirii gudronului si a grasimii pe suprafetele lor intr-o perioada scurta de timp, impiedicand trecerea aerului evacuat.

Atunci cand vine vorba de poluarea aerului sau a apelor de proces, te putem ajuta cu cele mai eficiente solutii.

Peste 120 de fabrici din Romania folosesc echipamentele si solutiile BRINDUSTRY

Te ajutam cu solutii pentru reducerea poluarii interioare si exterioare, reducerea cheltuielilor cu emulsiile, uleiurile si altele.

Cine suntem noi?

Daca nu ai gasit toate informatiile de care aveai nevoie si vrei sa ne intrebi ceva, sau iti place ce vezi si doresti o oferta, atunci completeaza formularul din dreapta.

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.