Filtrare fum si mirosuri de la afumatori

Solutii pentru afumatoriile de mancare

Evacuarea mirosurilor puternice si a fumului din liniile de productie a alimentelor necesita curatarea emisiilor de aer uzate. In comparatie cu productiile nealimentare, industria de prelucrare a produselor alimentare se confrunta adesea cu probleme particulare care apar fie din tipul de emisie, fie din cauza locatiei producatorului.

Emisiile tipice de fum si miros ale instalatiilor de procesare a alimentelor provin din tratarea substantelor organice. Acestea sunt sub forma de fum sau aerosoli constand din miros, gudron, ulei sau grasime.

Prin urmare, echipamentul de filtrare trebuie sa fie capabil sa extraga atat particulele (grasime, gudron), cat si mirosurile din aerul evacuat si sa curate aceste gaze arse.

Din pacate, majoritatea mediilor de filtrare conventionale pot deveni rapid inadecvate pentru aplicatiile de procesare a alimentelor datorita lipirii gudronului si a grasimii pe suprafetele lor intr-o perioada scurta de timp, impiedicand trecerea aerului evacuat.

solutii-filtrare-aer-fum-miros-gudron-afumatori-carne1

Economiseste pana la 80% din costurile de operare!

Filtrarea aerului evacuat si recuperarea energiei pentru afumatori

solutii-filtrare-aer-fum-miros-gudron-afumatori-carne1

Peste 300 de fabrici din Romania folosesc echipamentele si solutiile

BRINDUSTRY

Te ajutam cu solutii pentru reducerea poluarii interioare si exterioare, reducerea cheltuielilor cu emulsiile, uleiurile si altele.

bogdan-briceag-brindustry-group-srl

Atunci cand vine vorba de eliminarea poluarii aerului sau a apelor de proces, te putem ajuta cu cele mai eficiente solutii.

Filtrare particule lipicioase

Ai probleme cu filtrarea particulelor lipicioase si nu ai gasit o solutie pana acum? Atunci esti in locul potrivit. Ne asiguram ca esti multumit de rezultat pe termen lung.

Filtrare mirosuri si gaze

Unele mirosuri sunt pur si simplu neplacute. Doar ca exista solutii pentru asta si poti apela la noi.

Filtrare fum

Poluarea cu fum apare la foarte multe procese de productie. Daca sunt alese solutiile corecte, atunci rezultatele o sa fie foarte bune.

Colectare si recuperare gudron

Filtrarea aerului ce are in compozitie si gudron din unele procese poate iti poate da bataie de cap. Noi iti punem la dispozitie solutia corecta prin care il poti filtra si recupera.

Cine suntem noi

BRINDUSTRY este furnizor de solutii si utilaje pentru spalarea pieselor (masini de spalat cu ultrasunete, prin pulverizare, masini cu banda si personalizate), filtrarea aerului industrial (filtrare vapori ulei si emulsie, filtrare fum, praf, gaze, mirosuri, etc.), separarea uleiului rezidual din emulsii, filtrarea apelor de proces, (in general de la prelucrarile mecanice prin aschiere CNC si liniile de spalare a pieselor), procesare span (transport, maruntire, centrifugare, brichetare).

VEZI Referințe

Curatare cu ultrasunete

Curățare cu ultrasunete

ANMASI seria MAXI C AGI – cuvă cu ultrasunete pentru curățare piese

Filtrare aer industrial

Filtrare aer industrial

Echipamente exhaustare si filtrare vapori de emulsie de la CNC-uri

Curatare prin pulverizare

Curățare prin pulverizare

ANMASI Beltline WRPDC – sistem automat spalare piese metalice de ulei

AI ÎNTREBĂRI SAU VREI O OFERTĂ?

Completează formularul și spune-ne cum te putem ajuta.

Ai întrebări sau vrei o ofertă?

Completează formularul și spune-ne cum te putem ajuta.

REPREZENTĂM ÎN ROMÂNIA

REVEN
ANMASI
KMA
LANNER
Filco
MAGIDO