Turnare prin injectie

Solutiile BRINDUSTRY se folosesc pentru urmatoarele procese de turnare prin injectie:

  • Procesul In-Mold
  • Modele de flux sursa
  • Tehnologie de injectare a spatelui
  • Turnare prin injectie cu pulbere (PIM), in cascada, prin injectie termoplastica, prin extrudare (Exjectie), prin injectie a fibrelor naturale, prin injectie de gaz (GID), prin injectie sub presiune interna (WID), prin injectie de gaz (GID)
  • Turnare prin compresie prin injectie
  • Pulverizarea cu vid
  • Turnare prin injectie sub presiune interna (WID)
  • Turnarea prin injectie a miezului de fuziune
solutii-filtrare-aer-emulsie-turnare-prin-injectie

În timpul procesului de turnare apar adesea fumuri grase, uleioase și păstoase, care pot înfunda rapid filtrul atunci când se utilizează material filtrant nepotrivit și, prin urmare, ar putea avea ca rezultat costuri mari de urmărire și schimb.

Cu sistemul modular ULTRAVENT® KMA Umwelttechnik GmbH oferă un sistem de filtrare a aerului evacuat special dezvoltat pentru turnătorie, care permite datorită elementelor sale armonizate inteligent adaptarea exactă a sistemului de filtrare la nevoile turnătoriei. În acest fel, praful, fumul, dar și aerosolurile lipicioase sau grase și diverse mirosuri pot fi filtrate foarte eficient. Sistemele de filtrare a aerului de evacuare ale mărcii ULTRAVENT® pot fi fabricate ca filtre descentralizate (soluție autonomă) sau filtre centralizate (conectând mai multe mașini la o singură stație de filtrare).

Pentru o bună captare a fumului dispozitivele de extracție sunt adaptate la dimensiunile mașinii și sunt livrate tot după principiul modular. Sistemele de filtrare a aerului evacuat ULTRAVENT® sunt ghidate de cerințele înalte ale legislației germane privind siguranța muncii (BG) și protecția mediului (BImSchG).

Peste 200 de fabrici din Romania folosesc echipamentele si solutiile

BRINDUSTRY

Te ajutam cu solutii pentru reducerea poluarii interioare si exterioare, reducerea cheltuielilor cu emulsiile, uleiurile si altele.

bogdan-briceag-brindustry-group-srl

Atunci cand vine vorba de eliminarea poluarii aerului sau a apelor de proces, te putem ajuta cu cele mai eficiente solutii.

Filtrare vapori emulsie si ulei

Filtram vaporii de emulsie si ceata de ulei de la prelucrarile mecanice prin aschiere cu CNC-uri, de la bai de degresare piese, cuptoare de calire, etc.

Filtrare particule lipicioase

Ai probleme cu filtrarea particulelor lipicioase si nu ai gasit o solutie pana acum? Atunci esti in locul potrivit. Ne asiguram ca esti multumit de rezultat pe termen lung.

Curatarea, marcarea, finisarea si testarea inoxului

Solutii pentru curatarea, marcarea, finisarea si testarea inoxului

Filtrare mirosuri si gaze

Unele mirosuri sunt pur si simplu neplacute. Doar ca exista solutii pentru asta si poti apela la noi.

Protectie cabinete, motoare, compresoare

Protectie rapida pentru masini CNC cu panouri electrice, compresoare si motoare

Sisteme filtrare lichide

Punem la dispozitia clientilor o gama mare de sisteme de filtrare, filtre cu banda, separatoare mecanice ulei rezidual, filtre magnetice

Filtrare fum

Poluarea cu fum apare la foarte multe procese de productie. Daca sunt alese solutiile corecte, atunci rezultatele o sa fie foarte bune.

Tratarea apelor industriale uzate

Evaporatoare pentru distilarea apelor industriale uzate de proces H2O VACUDEST

Filtrare abur

Aburul din anumite procese de productie, se poate filtra simplu si usor. Avem mai multe abordari pentru aceasta problema.

Procesare span metalic

Maruntire, brichetare si centrifugare

Cine suntem noi

BRINDUSTRY este furnizor de solutii si utilaje pentru spalarea pieselor (masini de spalat cu ultrasunete, prin pulverizare, masini cu banda si personalizate), filtrarea aerului industrial (filtrare vapori ulei si emulsie, filtrare fum, praf, gaze, mirosuri, etc.), separarea uleiului rezidual din emulsii, filtrarea apelor de proces, (in general de la prelucrarile mecanice prin aschiere CNC si liniile de spalare a pieselor), procesare span (transport, maruntire, centrifugare, brichetare).

VEZI Referințe

Curatare cu ultrasunete

Curățare cu ultrasunete

ANMASI seria MAXI C AGI – cuvă cu ultrasunete pentru curățare piese

Filtrare aer industrial

Filtrare aer industrial

Echipamente exhaustare si filtrare vapori de emulsie de la CNC-uri

Curatare prin pulverizare

Curățare prin pulverizare

ANMASI Beltline WRPDC – sistem automat spalare piese metalice de ulei

AI ÎNTREBĂRI SAU VREI O OFERTĂ?

Completează formularul și spune-ne cum te putem ajuta.

Ai întrebări sau vrei o ofertă?

Completează formularul și spune-ne cum te putem ajuta.

REPREZENTĂM ÎN ROMÂNIA

REVEN
ANMASI
KMA
LANNER
Filco
MAGIDO