Vulcanizare cauciuc

Solutii pentru industria vulcanizarii cauciucurilor

De la inventarea sa de catre Charles Goodyear in 1839, vulcanizarea a fost procesul cheie in productia de materiale plastice elastomerice.

Termenul este utilizat pentru toate procesele prin care cauciucul si alti elastomeri sunt adusi dintr-o stare de plasticitate predominanta intr-o stare de elasticitate predominant mare.

solutii-filtrare-aer-vulcanizare-cauciuc

Fie vulcanizarea cu sulf sau vulcanizarea cu aer cald – toate procesele de vulcanizare elibereaza contaminanti grei cu aerul evacuat si se confrunta cu intrebarea provocatoare a purificarii cuprinzatoare, rentabile si eficiente din punct de vedere energetic.

In plus fata de separarea de inalta calitate a impuritatilor, cum ar fi particulele sau aerosolii uleiosi si pastosi, acest domeniu de aplicare se concentreaza in special pe separarea mirosurilor si recuperarea eficienta a energiei termice.

Solutiile BRINDUSTRY se folosesc pentru urmatoarele procese de vulcanizare:

  • Vulcanizare cu sulf

  • Vulcanizarea in baie de sare

  • Vulcanizare cu aer cald

  • Vulcanizare EPDM

Atunci cand vine vorba de poluarea aerului sau a apelor de proces, te putem ajuta cu cele mai eficiente solutii.

  • Vulcanizarea policlorbutadienei

  • Vulcanizarea peroxidului

  • Vulcanizarea cu radiatii de mare energie

Peste 120 de fabrici din Romania folosesc echipamentele si solutiile BRINDUSTRY

Te ajutam cu solutii pentru reducerea poluarii interioare si exterioare, reducerea cheltuielilor cu emulsiile, uleiurile si altele.

Cine suntem noi?

Daca nu ai gasit toate informatiile de care aveai nevoie si vrei sa ne intrebi ceva, sau iti place ce vezi si doresti o oferta, atunci completeaza formularul din dreapta.

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.