Masa extractie fum si praf sudura si polizare Plymoth Maxi Mesa

Plymoth Maxi-Mesa este o masa moderna combinata cu doua panouri de extractie cu amortizor de reglare incorporat. Modele de 1m si 1,4m.

Amortizor de reglare unic

Plymoth Maxi-Mesa este echipat standard cu un amortizor de reglare care face posibila ajustarea latimii deschiderilor verticale ale panoului de filtrare. Puteti regla rapid volumul total de aer intre panourile de filtrare cu un maner pe partea din fata.

Brat de extractie

Pentru sudarea grea, Maxi-Mesa poate fi echipat cu un brat de extractie Flexi FLB de 1,5 m. Datorita clapetei de reglare unice, volumul total de aer poate fi impartit intre retragere, retragere si brat de extractie.

Polizare

Pentru polizare, trebuie folosita Maxi-Mesa cu o masa de fier de calcat verticala de 40x5mm. Particulele fierbinti si scanteile vor cadea in sertarele de praf.
Volumul principal de aer ar trebui sa treaca prin panoul de extractie si, daca este prevazut, bratul de extractie, pentru a prinde fum fierbinte, praf si
gaze care cresc in sus.

Masa de 75 mm.

Maxi-Mesa poate fi livrat impreuna cu o masa cu partea superioara a barelor de fier late de 75 mm cu fante de extractie de 15 mm intre ele.

Puternic proiectat

Plymoth Maxi-Mesa este proiectat din tabla de otel de 2 si 3 mm. Inaltimea mesei poate fi reglata de la 800-950mm. Panourile laterale pot fi deschise pentru obiecte lungi. Volumul de aer potrivit pentru masa de 1m este de 1500-2000m3 / h si pentru masa de 1,4m 2000-3000m3 / h. Acesta va fi conectat cu un ventilator extern si un sistem de extractie. Diametrul conexiunii este de 199 mm in exterior.

Masa-extractie-fum-si-praf-sudura-si-polizare-Plymoth-Super-Mesa

Daca nu ai gasit toate informatiile de care aveai nevoie si vrei sa ne intrebi ceva, sau iti place ce vezi si doresti o oferta din partea noastra, atunci completeaza formularul din dreapta.

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.