Project Description

ANMASI Toploader AT 750 WR PRO – masina de spalat prin pulverizare filtre electrostatice

Cerintele clientului

Un producator de piese auto ne-a cerut o solutie pentru curatarea celulelor electrostatice si a filtrelor din echipamentele de filtrare vapori ulei ce sunt folosite la masinile CNC.

Curatarea acestor filtre se facea manual, iar procesul dura foarte foarte mult, iar unele celule trebuiau dezasamblate pentru a se spala bine. Cu toate ca cineva pierdea chiar si o zi intreaga cu curatarea filtrelor, acestea nu erau curate in totalitate.

Clientul a vrut sa reduca timpul de curatare, consumul de apa, consumul de detergent, dar si sa nu mai piarda timpul un angajat cu aceasta operatiune.

Solutia noastra

I-am oferit clientului o masina de spalat prin pulverizare ANMASI seria Toploader AT 750 PRO, dotata cu etapa de spalare si etapa de clatire cu apa curata.

Am redus timpul de spalare de la cateva zeci de minute, la doar 5-6 minute (pe bucata). Asta inseamna ca in aproximativ 1 ora toate filtrele din fabrica pot fi curatate, cu cele mai mici cheltuieli.

Masina este dotata cu doua bazine de apa, fiecare de 150 litri, pompa de recirculare si duze de pulverizare de doua tipuri. Asta inseamna ca apa cu detergentul sunt recirculate si se folosesc o perioada lunga de timp.

Curatare celule electrostatice de ulei
Curatare filtre electrostatice de ulei
cabina-spalare-filtre-metalice-echipament-electrostatic-brindustry
masina-de-curatat-filtre-si-celule-electrostatice-de-ulei
Spalare filtre de ulei

Vezi video

Cere oferta

    [_post_id]
    [_post_title]