Purificatoare de aer profesionale

Aer perfect în fiecare zi la birou sau acasă. Aer curat în
viața ta de zi cu zi. Filtre extrem de eficiente care elimină
poluanții din aerul ambiental. Pentru o calitate mai
bună a vieții.

purificatoare aer

Respiri aer curat?

Fie că ești acasă sau la locul de muncă, petreci până la 90% din zi în spații închise. Și această tendință este în creștere. Fie că lucrezi, dormi, faci cumpărături sau mănânci – majoritatea activităților se desfășoară în interior. Rareori acordăm multă atenție aerului pe care îl respirăm în aceste încăperi, deși poate fi de fapt mult mai puternic contaminat decât aerul exterior.

Purificatoarele de aer IDEAL fabricate în Germania 100%, elimină din aer toți poluanții. Curățarea aerului se face în mod fiabil și tăcut. Poți simți diferența când respiri aer curat și te simți fantastic la birou, acasă și în toate locurile preferate. Purificatoarele de aer IDEAL asigură un tratament de aer pentru camerele tale.

Purificatoarele de aer IDEAL pentru orice nevoie

Nimic nu este mai important decât să respiri aer curat și proaspat. Cu o gamă largă de produse, purificatoarele IDEAL sunt fabricate din materiale și componente de cea mai înaltă calitate, IDEAL stabilind noi repere pentru purificarea aerului. Explorați următoarele categorii de purificatoare de aer pentru interior:

purificatoare aer birou

Purificatoare IDEAL AP PRO

Purificarea aerului garantată

Beneficiază de aer curat în fiecare zi cu ajutorul purificatoarelor de înaltă performanță, fabricate în Germania. Purificatoarele de aer IDEAL urmează exemplul naturii, dar sunt semnificativ mai eficiente. Filtrele noastre multistrat de înaltă eficiență elimină permanent poluanții din aerul interior. Sistemul OptiFlow captează poluanții și distribuie aerul curățat optim în toată camera. Acasă, la birou și oriunde altundeva.

Silențioase ca o șoaptă

Cele mai silențioase purificatoare de aer de pe piață

Există diferiți factori care pot juca un rol decisiv în decizia de a cumpăra un purificator de aer pentru interior. Pe lângă dimensiunea camerei, performanța filtrării și fluxul de aer, nivelul de zgomot produs de un purificator de aer este important. Modelele IDEAL AP PRO ies în evidență aici, cu modul lor de funcționare liniștită, fiind cele mai silențioase de pe piață. Poziția purificatorului de aer interior poate afecta modul în care percepem nivelul sonor. Prin urmare, contează dacă un dispozitiv este utilizat în timpul unei zile obișnuite într-un birou (plan deschis) sau noaptea într-un dormitor.

De ce este purificatorul de aer IDEAL atât de silențios?

Interacțiunea perfectă a multor componente individuale ajută purificatoarele de aer IDEAL AP PRO să se situeze printre cele mai puternice, dar și cele mai silențioase dispozitive de purificare a aerului de pe piață. Vezi aici de ce. Fluxul aerului optimizat prin debit și ventilatorul extrem de eficient obțin un debit de aer ridicat chiar și la cele mai mici niveluri de filtrare. În modul de noapte, modelele IDEAL AP PRO sunt extrem de silențioase în fundal – practic nu se aud.

purificatoare aer silentioase
purificatoare de aer puternice

Tehnologie de filtrare extrem de eficientă

cu putere formidabilă

Sistemul de filtrare inteligent 360​​° pe mai multe niveluri constă dintr-un pre-filtru fin, un filtru HEPA cu durată lungă de viață și un conținut de cărbune activ ultra-ridicat, care garantează un randament maxim de aer și o filtrare optimă. Forma circulară asigură utilizarea optimă a fiecărei suprafețe de filtrare. Acest lucru asigură, de asemenea, că fluxul de aer al sistemului de filtrare inteligent 360° prinde cu ușurință particule mai distanțate. Pentru aer curat – în toată camera. Vezi tehnologia de filtrare IDEAL.

Strat după strat spre aer curat

Această tehnologie de filtrare cu mai multe straturi are cinci straturi care îndepărtează în mod fiabil poluanții și impuritățile din aer, cum ar fi praful cu particule fine, polenul și alți alergeni în aer, agenți patogeni, cum ar fi bacteriile și sporii mucegaiului, fumul de țigară, vaporii, evacuarea chimică și mirosurile. Toate acestea, cu o performanță de curățare de 99,99%. Cele cinci straturi de filtrare filtrează, de asemenea, „MPPS” (cea mai penetrantă dimensiune a particulelor). Acestea sunt cele mai dificile particule de îndepărtat cu o dimensiune cuprinsă între 0,1 și 0,3 micrometri și care au potențialul de a provoca boli.

Senzor de aer IDEAL pentru interior

Analizează, purifică, monitorizează.

Senzorul de aer IDEAL AS10 pentru interior măsoară compoziția aerului, climatul interior și posibilii factori de mediu – toate în timp real. Toate aceste valori măsurate sunt afișate de aplicația „IDEAL AIR PRO” pentru smartphone sau tabletă. În modul automat, IDEAL AS10 permite de asemenea controlul central al tuturor purificatoarelor de aer IDEAL AP PRO conectate. Acestea sunt conectate printr-o aplicație, care permite, de asemenea, toate unitățile AP PRO să fie controlate de la distanță online și programate.

senzor aer wireless purificator aer

Purificator de aer IDEAL

Începeți cu purificarea aerului.

Cele două modele de purificatoare de aer IDEAL AP25 și IDEAL AP35 vă ajută să asigurați un aer curat și sănătos. Sunt disponibile în trei dimensiuni pentru camerele de 16 – 35 m2 sau 25 – 45 m2 fiind ideale pentru utilizarea în camere de toate formele și dimensiunile. Filtrele cu mai multe straturi filtrează poluanții precum praful, particulele (PM10, PM2.5 și mai mici), polenul și alergenii, agenții patogeni, cum ar fi bacteriile și sporii mucegaiului, fumul de țigară, vaporii de evacuare, vaporii chimici (Formaldehidă, Toluen, COV) , …) și mirosuri din aerul din interiorul casei sau biroului. Și toate acestea funcționează cu o energie foarte scăzută și silențiozitate ca o șoaptă. Calitatea aerului este monitorizată automat și este afișată continuu prin intermediul sistemului de iluminare.

purificatoare de aer puternice
Umidificator si purificator 2 in 1

Umidificator si purificator IDEAL

pentru aer curat și umidificat

Dispozitivul combinat AP35H garantează un climat sănătos în cameră pe tot parcursul anului și nu asigură doar aerul curat prin filtrarea celor mai mici particule din aer, dar asigură și umiditatea ideală a aerului (prin evaporare igienică la rece) în același timp. Sistemul combină un umidificator și un filtru de aer într-un singur dispozitiv. Un sistem de filtrare în mai multe etape, extrem de eficient, filtrează poluanții, cum ar fi praful, particulele (PM10, PM2.5 și mai mici), polenul și alergenii, agenți patogeni, cum ar fi bacteriile și sporii mucegaiului, fumul de țigară, fumurile de evacuare și mirosurile din aerul interior. Și toate acestea cu o energie foarte scăzută și silențios ca o șoaptă. În modul automat, AP 35 H monitorizează continuu umiditatea și calitatea aerului cu ajutorul senzorilor și ajustează automat performanțele de curățare și umidificare.

purificatoare aer profesionale colorate

E ceva în aer!

Nu poți vedea întotdeauna sau mirosi, dar aerul din interior este plin de particule fine și poluanți. Polenul, praful din casă, fumul de tutun și vaporii de gătit afectează calitatea aerului într-un mod vizibil – dar ce se întâmplă cu virușii, bacteriile sau sporii mucegaiului? Se răspândesc, neobservate, între camere, la fel ca gazele, particulele fine, mirosurile, particulele din mobilier, covoare și electronice. Fiecare dintre acestea poate polua aerul în mod semnificativ. Desigur, noi înșine avem și un impact semnificativ negativ asupra calității aerului. Folosim oxigen și degajăm dioxid de carbon, vapori de apă, exces de căldură și mirosurile corpului în mediu.

Aerul slab calitativ este o adevărată povară si te poate îmbolnăvi

Așezați în mod regulat în interior unde este aer de proastă calitate are multe efecte grave și de durată asupra corpului și sănătății noastre. Mai ales când consideri că fiecare persoană respiră de aproximativ 14 ori pe minut și de 20.000 de ori pe zi. Plămânii noștri au foarte mult de îndurat și trebuie să muncească din greu pentru a filtra particulele nocive și impuritățile din aer. Este ușor de observat că acest lucru poate duce la probleme grave și pe termen lung.

Deși este bine înțeles, aerul condiționat adesea adaugă doar – în funcție de locul în care vă aflați – noi poluanți, alergeni și particule în cameră și uneori calitatea aerului este și mai slabă. Știați că inspirați și ieșiți cel puțin 10.000 litri de aer în fiecare zi? Poluanții își croiesc drum în corpurile noastre cu fiecare respirație. Cu toate acestea, plămânii noștri nu sunt filtre pentru aerul ambiental poluat. Lucrurile pe care nu le putem proteja ne fac să slăbim, să pierdem concentrarea sau chiar să ne îmbolnăvim.

Pe lângă faptul că particulele ajung în plămâni, în cele mai grave cazuri, cele mai mici particule pot ajunge chiar și la vasele de sânge și creier. Acestea sunt apoi transportate la organele noastre prin fluxul nostru de sânge. Consecințele pot include dureri de cap, oboseală, concentrare slabă și tulburări respiratorii. Acest lucru poate duce, de asemenea, la suferințe cronice (cum ar fi bronșita sau BPOC) și boli acute (cum ar fi pneumonia și cancerul pulmonar). Riscul de atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale este crescut și el.

Purificatoare de aer IDEAL – respiră liber și gândește clar

Purificatoarele de aer IDEAL pot remedia toate acestea și sunt, prin urmare, un echipament esențial în birourile moderne și în spațiile private. Datorită dispozitivelor IDEAL, calitatea aerului este îmbunătățită vizibil, creând un mediu lipsit de poluanți, unde oamenii se simt în mod natural mai bine, sunt mai productivi și concentrați asupra muncii lor și se îmbolnăvesc mai rar. Purificatoarele de aer IDEAL au fost, de asemenea, certificate ca fiind un produs anti-alergic de către Centrul European pentru Fundatia de Cercetare pentru Alergii și ștampilate cu sigiliul ECARF.