MHD Magnets consideră principalul său segment de piață, industria de fabricare a autovehiculelor, drept unul în continuă schimbare, unde producătorii caută constant soluții pentru cele mai mari provocări actuale: reducerea amprentei ecologice, creșterea calității produselor, diminuarea costurilor de producție prin reducerea grosimii stratului de vopsea, reducerea consumului de apă, chimicale și energie.

Pentru a răspunde acestor cerințe, MHD Magnets furnizează soluții avansate, menite să redefinească standardele eficienței și sustenabilității în procesul de producție.

Despre compania MHD Magnets

Fondată în 1986, MHD Magnets dezvoltă și produce sisteme patentate de separare și tratare magnetică a fluidelor, având peste 400 de separatoare magnetice funcționale în 175 de fabrici auto pe 5 continente.

Cu o concentrare asupra dezvoltării continue a liniilor de produse de separatoare magnetice începând din 1994, MHD Magnets se impune ca lider în domeniu.

Vezi VIDEO de prezentare pentru soluțiile MHD Magnets

Provocările abordate de MHD Magnets în industria auto

  1. Subțierea straturilor de vopsea în procesul de producție

Trendul actual în industria auto vizează utilizarea de straturi de vopsea mai subțiri pentru a optimiza eficiența procesului de producție.

  1. Reducerea consumului de apă și chimicale

Consumul excesiv de apă și chimicale în procesele de producție poate avea un impact semnificativ asupra costurilor și mediului.

  1. Diminuarea contaminarii cu particule metalice

Industria auto se confruntă cu contaminarea fluidelor de lucru, precum uleiuri și soluții de degresare, cu particule microscopice de metal.

  1. Formarea depunerilor de calcar

Sistemele de apă utilizate în industria auto sunt predispuse la formarea depunerilor de calcar, afectând eficiența crescând costurile de întreținere.

  1. Filtrarea eficientă a particulelor fine

Particulele fine în procesul de degresare pot afecta calitatea finală a produsului. 

  1. Sustenabilitate în procesele de producție

Industria auto se orientează tot mai mult către practici sustenabile, cu accent pe reducerea deșeurilor și eficientizarea consumului de resurse. 

Soluții propuse, beneficii și mod de funcționare

Separatorul Magnetic PACMAN

Separator magnetic indepartare particule metalice PACMAN

Cum funcționează?  Prin utilizarea unui flux magnetic puternic și a dinamicii fluidelor, PACMAN îndepărtează particulele metalice microscopice din fluidele de degresare.

Beneficii: Prevenirea contaminării cu particule care pot afecta calitatea vopsirii și performanța generală a mașinilor.

 

Separatorul Magnetic ROTOMAG

Cum funcționează? – ROTOMAG elimină eficient reziduurile rămase de la separatorul PACMAN, pentru a economisi energie și resurse.

Beneficii: Menține calitatea procesului de pre-tratare și minimizează riscul de contaminare, economisind resursele valoroase ale industriei auto.

 

FLOWMAG – Soluția pentru prevenirea depunerilor de calcar

Cum funcționează? – FLOWMAG utilizează tehnologii magnetice și dinamica fluidelor pentru a preveni formarea depunerilor de calcar în sistemele de apă.

Beneficii: – Asigură un flux de apă eficient, menținând echipamentele de răcire și încălzire în formă optimă, contracarează formarea depunerilor de calcar, prevenind blocajele și reducând costurile de întreținere

Concluzii

Soluțiile inovatoare propuse de MHD Magnets reprezintă un răspuns proactiv la provocările complexe cu care se confruntă industria auto în prezent. Prin tehnologii avansate de separare magnetică și eficiență energetică, MHD Magnets contribuie în mod activ la modelarea viitorului producției auto.

În plus față de beneficiile tehnologice evidente, abordarea sustenabilă a MHD Magnets aduce un plus de valoare, contribuind la eforturile generale de reducere a amprentei ecologice a industriei auto. Eficiența proceselor și utilizarea responsabilă a resurselor demonstrează angajamentul MHD Magnets față de evoluția continuă a industriei.

Astfel, MHD Magnets nu este doar un simplu furnizor de echipamente eficiente, ci un partener strategic în transformarea durabilă și eficientă a proceselor de producție auto. Prin inovație constantă și focalizare pe nevoile clienților, MHD Magnets rămâne un jucător de încredere în realizarea obiectivelor și a standardelor ridicate din industria auto modernă.

BRINDUSTRY Group este partenerul pentru România al companiei MHD Magnets din Olanda.

Trimite-ne solicitarea ta dacă vrei să reduci cheltuielile cu fluidele industriale și să imbunătățesti procesul de producție folosind soluțiile prezentate mai sus.