Avem un nou proiect in derulare pe termen lung, pentru serviciile de spalare piese oferite de BRINDUSTRY in Timisoara.

Un client ne-a solicitat ajutorul in curatarea a pana la 6000 de profile metalice, pentru ca ulterior sa fie aplicat un adeziv care trebuie sa adere la suprafata metalica.

In urma procesului de ambutisare la rece, profilele sunt murdare de: ulei de ambutisare, particule metalice, particule solide si alte mizerii.

Pentru cine nu stie, uleiul de ambutisare este mai greu de curatat comparativ cu uleiul emulsionabil de la prelucrarile mecanice prin aschiere.

Unele dintre ele chiar au fost vopsite de catre client, iar asta a insemnat sa curatam inclusiv vopseaua.

Prima data am facut un test pe o masina de spalat cu ultrasunete de 16 litri, folosind un anumit tip de solutii de curatare usor alcaline (pH 8.6), cu inhibitor de coroziune (protectie la rugina).

Poze din timpul testului.

prestari-servicii-curatare-spalare-clatire-profile-metalice-brindustry-trimisoara-01

Din cauza ca aceste profile nu se curatau 100%, a fost nevoie sa schimbam solutia si sa apelam la masina de spalat cu ultrasunete de 150 litri, care are mai multe optiuni pentru imbunatatirea rezultatului si reducerea timpului.

Astfel am ales o solutie  de curatare folosita de toti clientii nostri care au cumparat masini de spalat ANMASI, in special pentru aplicatiile unde trebuie curatat ulei de ambutisare sau alt ulei in strat gros.

Solutia este puternic alcalina fara silicat (pH 12.3), fara protectie la coroziune (aceasta a fost adaugata in etapa de clatire).

Tehnologiile ANMASI folosite

1. Prima etapa

Masina de spalat ANMASI seria Combiline 150 cu prima etapa de spalare cu ultrasunete, agitator pneumatic, overflow skimmer pentru eliminarea uleiului si a impuritatilor de la suprafata apei.

prestari-servicii-curatare-spalare-clatire-profile-metalice-brindustry-trimisoara-02

2. A doua etapa

A doua etapa a fost cea de clatire a pieselor metalice, etapa dotata cu agitator pneumatic si recirculare apa cu bule de aer, unde am adaugat un inhibitor de coroziune care se foloseste inainte etapei de vopsire.

prestari-servicii-curatare-spalare-clatire-profile-metalice-brindustry-trimisoara-03

3. A treia etapa

A treia etapa a fost de uscare a pieselor cu aer cald.

Astfel ca dupa 30 minute de curatare cu ultrasunete, 10 minute de clatire si alte 10 minute uscare, piesele acum pot fi folosite in activitatea clientului fara sa isi mai faca probleme de calitatea rezultatului final si fara sa se mai gandeasca la problemele cu spalarea.

Totul este asumat de BRINDUSTRY (procesul si tehnologiile folosite, solutii necesare pentru cel mai bun rezultat, etc.)

4. Rezultatul final

prestari-servicii-curatare-spalare-clatire-profile-metalice-brindustry-trimisoara-04

5. Gata de ambalare si livrare

Nu trebuie sa iti faci griji ca esti din alt oras. Cu ajutorul firmelor de transport, piesele ajung in cel mai scurt timp la noi si inapoi la tine.

prestari-servicii-curatare-spalare-clatire-profile-metalice-brindustry-trimisoara-05

Testimonialul clientului

Pana sa ii intalnim pe cei de la BRINDUSTRY, curatam piesele noastre metalice manual consumand resursa umana. Curatatul manual mergea destul de greu si nu intotdeauna cu rezultatele dorite. BRINDUSTRY ne-a oferit solutia de curatare automata a pieselor la un pret decent si totul a decurs foarte bine, cu rezultate maxime. Suntem foarte multumiti !

Robert Dincov

cere-oferta-servicii-curatare-piese

Daca si tu vrei sa iti externalizezi etapa de curatare a pieselor pe care le ai si vrei sa scapi de toata bataia de cap generata de acest subiect, trimite-ne solicitarea ta pe servicii@brindustry.ro si revenim la tine in cel mai scurt timp. Arunca si un ochi pe siteul nostru dedicat acestor servicii www.curatarepiese.ro

Sau daca vrei sa cumperi o masina de spalat pentru piesele pe care le ai si nu ai idee care este solutia cea mai buna, te invitam la punctul nostru de lucru din Timisoara sa facem un test gratuit, urmand sa primesti oferta completa (masini ANMASI, solutii de curatare, montaj, punere in functiune, consultanta gratuita si orice ai nevoie).