Sisteme de marcare electrochimica

marcare-electrochimica-nitty-grittySistemul de marcare electrochimica este ideal pentru productia industriala pe scara larga, deoarece este mai ieftin decat marcajul cu laser si serigrafic. Dar economia de costuri nu este singurul avantaj. Spre deosebire de serigrafie, marcajul electrochimic este permanent; si, spre deosebire de marcarea cu laser, nu deterioreaza suprafata otelului inoxidabil, ci creste rezistenta la coroziune.

De peste zece ani, masinile de decapare Nitty-Gritty au reusit, de asemenea, sa efectueze marcaje electrochimice. Datorita acestei expertize, Nitty-Gritty a dezvoltat o gama de produse pentru marcarea: otel inoxidabil, otel galvanizat, otel cromat, otel carbon, aluminiu, alama, plastic crom, cupru, titan.

Aparatele Nitty-Gritty sunt avansate din punct de vedere tehnologic, la indemana, portabile si usor de utilizat. Acestea pot efectua un marcaj permanent, rapid si usor nu numai in negru traditional, ci si in alb, datorita caracteristicii de eroziune.

ghid-de-introducere-in-lumea-inoxului-brindustry-group

Ghid de introducere in Lumea Inoxului

Bine ai venit in Lumea Inoxului. Am structurat in acest ghid toate informatiile care sa te indrume in activitatea ta din industria inoxului. De la procesul de sudura si tipurile acesteia pana la procesele de decapare, de la coroziunea metalelor pana la pasivarea si lustruirea otelului inoxidabil, am descris procesele, variante posibile si propunerile de lucru pentru a-ti usura munca si a lucra cat mai eficient.

Ai întrebări sau vrei o ofertă?

Completează formularul.