Sisteme de marcare electrochimica

marcare-electrochimica-nitty-grittySistemul de marcare electrochimica este ideal pentru productia industriala pe scara larga, deoarece este mai ieftin decat marcajul cu laser si serigrafic. Dar economia de costuri nu este singurul avantaj. Spre deosebire de serigrafie, marcajul electrochimic este permanent; si, spre deosebire de marcarea cu laser, nu deterioreaza suprafata otelului inoxidabil, ci creste rezistenta la coroziune.

De peste zece ani, masinile de decapare Nitty-Gritty au reusit, de asemenea, sa efectueze marcaje electrochimice. Datorita acestei expertize, Nitty-Gritty a dezvoltat o gama de produse pentru marcarea: otel inoxidabil, otel galvanizat, otel cromat, otel carbon, aluminiu, alama, plastic crom, cupru, titan.

Aparatele Nitty-Gritty sunt avansate din punct de vedere tehnologic, la indemana, portabile si usor de utilizat. Acestea pot efectua un marcaj permanent, rapid si usor nu numai in negru traditional, ci si in alb, datorita caracteristicii de eroziune.

Daca nu ai gasit toate informatiile de care aveai nevoie si vrei sa ne intrebi ceva, sau iti place ce vezi si doresti o oferta din partea noastra, atunci completeaza formularul din dreapta.

Iti vom raspunde in maxim 24 de ore.