Sisteme pentru filtrarea si ventilarea fluidelor de proces

VITO AG – excelenta in filtrare

Fondata in 2001, compania a devenit un jucator global in sectorul sistemelor de filtrare portabile si este utilizata in peste 40.000 de companii, raspandite in peste 150 de tari. In afara de sediul central din Tuttlingen (Germania), compania a infiintat sucursale in Hürth (Germania), Dubai (U.A.E.), Chicago (SUA) si Santa Lucia Di Piave (Italia).

Cu peste 20 de ani de experienta si cresterea maxima in sectorul HoReCa, compania a luat o idee de lunga durata si a decis sa extinda gama de clienti catre sectorul industrial.

dispozitiv-mobil-filtrare-emulsie-ulei-si-ape-de-spalare-vito-60

Vito 60

Pana la 60 de litri / minut

dispozitiv-mobil-filtrare-emulsie-ulei-si-ape-de-spalare-vito-90

Vito 90

Pana la 90 de litri / minut

dispozitiv-mobil-de-filtrare-emulsie-ulei-si-ape-de-spalare-vito-xm

Vito XM

Pana la 35 de litri / minut

100% Fabricat in Germania.

Toate sistemele de filtrare VITO sunt produse in sediul central din Tuttlingen, Germania. In conformitate cu sigiliul de calitate „Fabricat in Germania“, specialistii nostri verifica cu atentie compozitia produselor pe parcursul intregului proces de productie, de la primirea materialului si procesul de asamblare, pana la testare, ambalare si expediere.

Doar produsele care indeplinesc standardele noastre ridicate parasesc facilitatile noastre. Calitatea superioara a sistemelor VITO este confirmata de sute de clienti multumiti care le folosesc zilnic in cele mai solicitante operatiuni

Valorile fundamentale, cum ar fi motivatia, spiritul de echipa, cooperarea si constientizarea mediului, au fost intotdeauna de cea mai mare importanta pentru echipa tanara si dinamica de la inceput.
Doar produsele de cea mai buna calitate parasesc facilitatile noastre.

Calitatea VITO este confirmata de sute de clienti multumiti care ii folosesc zilnic in cele mai solicitante operatiuni.

Daca nu ai gasit toate informatiile de care aveai nevoie si vrei sa ne intrebi ceva, sau iti place ce vezi si doresti o oferta, atunci completeaza formularul din dreapta.

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.