Sisteme profesionale pentru filtrarea aerului industrial (fum, miros, gaze)

KMA Umwelttechnik – Aer curat. Energie economisita.

KMA ofera solutii personalizate referitoare la purificarea aerului evacuat, filtrarea aerului evacuat si recuperarea caldurii pentru sectorul dvs. industrial.

KMA Umwelttechnik a fost infiintata in 1959 de Josef Kurtsiefer ca o companie de prelucrare a metalelor.

La inceput, compania s-a concentrat pe productia de usi, porti si fatade metalice, dar in anii 1970 a urmat schimbarea constructiei fabricii.

Legile emergente pentru protectia mediului au condus la specializarea in sistemele de filtrare a aerului evacuat pentru industria alimentara.

Pe parcursul extinderii companiei, KMA si-a extins portofoliul la domenii de aplicatii suplimentare, cum ar fi industria metalelor, turnatorii, industria textila si alte zone industriale.

Caracteristicile elementare ale sistemelor de filtrare a aerului KMA sunt eficienta energetica si materiala.

Datorita utilizarii sistemelor de filtrare a aerului KMA, poluarea industriala a mediului este eficient eliminata.

In acelasi timp, consumul redus de energie minimizeaza emisiile de CO2 si aduce o contributie importanta pentru protectia activa a mediului.

Datorita gradului ridicat de separare, sistemele de filtrare a aerului KMA asigura conformitatea cu valorile limita de emisie conform standardelor europene.

Utilizarea acestora permite in mod durabil sa se evite poluarea mediului cu fum si mirosuri si aduce in acelasi timp o contributie importanta la protectia climei datorita consumului minim de energie.

Sistemele de filtrare a aerului KMA nu sunt vulnerabile la uzura termica si functionarea continua.

Echipamentele electrostatice de inalta eficienta nu necesita schimbarea filtrului.

Filtrele electrostatice KMA sunt un mediu de filtrare extrem de profitabil si durabil si permit utilizarea eficienta a resurselor.

Solutii si produse oferite de KMA

sisteme-profesionale-pentru-filtrarea-aerului-industrial-fum-miros-gaze-lumina-ultravioleta

Lumina UV serveste la oxidarea mirosurilor. Multe molecule COV (compusi organici volatili) pot fi oxidate cu ajutorul luminii ultraviolete. Rezultatul este o imbunatatire semnificativa a mirosurilor. Lumina UV are nevoie de o buna pre-separare a prafului sau fumului, pentru a se asigura ca efectele sale sunt complete.

sisteme-profesionale-pentru-filtrarea-aerului-industrial-fum-miros-gaze-curatare-automata-a-filtrelor

Toate sistemele de filtrare KMA ULTRAVENT® ofera posibilitatea integrarii unui sistem automat de curatare a filtrului in carcasa filtrului.
Sistemul de curatare functioneaza automat si nu necesita prezenta personalului.

sisteme-profesionale-pentru-filtrarea-aerului-industrial-fum-miros-gaze-filtru-electrostatic

Celulele filtrante electrostatice ULTRAVENT® permit separarea de inalta calitate a fumului, a prafului, a cetii fine si a aerosolilor lipiciosi sau cu grasimi. „Ceata albastra” cauzata de utilizarea agentilor de eliberare se separa in mod eficient.

sisteme-profesionale-pentru-filtrarea-aerului-industrial-fum-miros-gaze-tub-electrostatic

Filtrele KMA AAIRMAXX® ESP sunt extrem de eficiente in separarea particulelor grosiere si fine, a substantelor solide si a picaturilor de lichid din aer. Particulele de fum si praf sunt conduse vertical (de jos in sus) prin corpul filtrului.

sisteme-profesionale-pentru-filtrarea-aerului-industrial-fum-miros-gaze-schimbator-industrial-de-caldura

In timpul filtrarii aerului evacuat recuperarea caldurii de proces poate fi realizata prin integrarea unui schimbator de caldura. Aerul industrial evacuat contine adesea caldura valoroasa, care poate fi utilizata pentru alte procese.

sisteme-profesionale-pentru-filtrarea-aerului-industrial-fum-miros-gaze-spalator-de-gaze-scrubber

Scruberul este proiectat pentru separarea mirosurilor, gazelor si fumului si functioneaza conform principiului absorbtiei. Gazele si fumurile continute in aerul uzat sunt mai intai captate si apoi separate printr-un lichid de spalare adecvat.

Industrii

Constructia modulara a sistemelor de filtrare a aerului KMA eficiente din punct de vedere energetic permite utilizarea acestora in mai multe domenii de aplicare.

Sistemele de filtrare a aerului KMA dispun de o gama larga de unitati standardizate in constructie modulara.

Sistemul modular permite adaptari individuale la locul de aplicare. In acest fel, cerintele speciale sunt realizate cu usurinta pentru a evita poluarea eficienta in aerul camerei.

Daca nu ai gasit toate informatiile de care aveai nevoie si vrei sa ne intrebi ceva, sau iti place ce vezi si doresti o oferta, atunci completeaza formularul din dreapta.

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.