„Putem spune că suntem mai mult decât satisfăcuți și recomandăm echipamentele ANMASI tuturor”

Gert Hjorth Jensen, GJ Coating, Managing director

STUDIU DE CAZ

Compania este unul dintre liderii pieței din Danemarca în ceea ce privește vopsirea obiectelor mici și delicate, cum ar fi rame de ochelari, jucării, bijuterii etc., și este un furnizorul unora dintre cele mai mari companii atunci când vine vorba de vopsirea de piese mici și complexe.

De la montarea instalației de spălare în februarie 2014, au fost deja spălate mai mult de 100.000 de elemente diferite pentru a fi revopsite. Motivul pentru care s-a facut aceasta investitie sunt directivele foarte stricte și standardele de înaltă calitate.

SOLUȚIA ANTERIOARĂ

Au spălat cadrele, uneltele, suporturile pentru bijuterii, suporturile, cârligele etc. într-un vas de gătit cu un produs chimic puternic, sub formă concentrată, soluție care nu a fost deosebit de eficientă.

Au avut un timp de procesare de 2-3 ore, ceea ce a creat un flux negativ, timp in care mediu de lucru a devenit extrem de toxic pentru angajați.

scaderea-cheltuielilor-icon
REDUCEREA COSTURILOR DE FUNCTIONARE
75% economii cu costurile de operare

cresterea-eficientei-icon

CRESTEREA EFICIENTEI
A scăzut timpul ciclului de proces de la 180 la 20 de minute

bun-pentru-mediul-inconjurator-icon

PROTEJAREA MEDIULUI INCONJURATOR
Soluție ecologică pe bază de apă

imbunatatirea-mediului-de-lucru-icon

IMBUNATATIREA MEDIULUI DE LUCRU
Un proces închis cu manipularea mai puțină a pieselor

SOLUTIA OFERITA

Mașină de curățat cu ultrasunete cu module de spălare și clătire

ANMASI Combiline, este o mașină compactă care constă dintr-o secțiune de spălare cu tratament ultrasonic, care penetrează ușor și eficient stratul de vopsea, îndepărtând toată vopseaua.

În cea de-a doua treapta, s-a folosit un modul de clătire cu agitare a aerului. Aceasta se utilizeaza pentru spalarea pieselor utilizand turbulențe, avand o conducta in partea inferioara, cu gauri mici, care imping aerul de inalta presiune in bazinul mașinii.

În plus, am redus semnificativ consumul de chimicale folosind produsul nostru ecologic PAINT-AWAY 2000, foarte eficient în combinație cu mașina, folosind un amestec de chimicale 20% si restul de 80% fiind apa.

Ai o aplicatie unde vrei sa folosesti o masina de spalat cu ultrasunete pentru curatarea pieselor de vopsea?

Trimite-ne solicitarea ta pe contact [at] brindustry.ro si o sa primesti un raspuns in cel mai scurt timp.

Bogdan Briceag

Consultant vanzari

0737.624.882

bogdan.briceag [at] brindustry.ro