Solutii alternative pentru decaparea inoxului

solutii-alternative-de-decapare-nitty-grittyExista trei modalitati de curatare si finisare a otelului inoxidabil:

  1. Abrazivi pentru finisarea otelului inoxidabil: elibereaza praf fin care poate pune in pericol sanatatea;
  2. Geluri de decapare pentru finisarea otelului inoxidabil: sunt toxice, corozive si necesita un timp de productie indelungat; in plus, acestea contamineaza apa de clatire cu acizi si metale grele, astfel incat apa trebuie stocata si eliminata ca deseuri speciale;
  3. Masinile echipate cu electroliti pentru finisarea inoxului, cu tehnologie invertor: asigura rezultate excelente, rapide, cu deseuri minime, nu au nevoie de apa de clatire si pot fi utilizate in spatii mici de la fabricile din fabrica.

Astazi, datorita expertizei in domeniul curatarii electrolitice a otelului inoxidabil, cat si a investitiilor constante in cercetare si dezvoltare, Nitti-Gritty este singura companie din lume capabila sa ofere solutii alternative de decapare, prin utilizarea unui sistem eficient de curatare si pasivare a sudurilor si un sistem inovator pentru dezoxidarea imediata atat a otelului, cat si a otelului inoxidabil. Astazi, datorita produselor de lustruit Nitty-Gritty atat pentru otel, cat si pentru otel inoxidabil, fiecare poate obtine stralucire extraordinara cu solutii inovatoare, rapide, sigure si ecologice, concepute pentru sectorul industrial alimentar si medical.

Daca nu ai gasit toate informatiile de care aveai nevoie si vrei sa ne intrebi ceva, sau iti place ce vezi si doresti o oferta din partea noastra, atunci completeaza formularul din dreapta.

Iti vom raspunde in maxim 24 de ore.