Solutii alternative pentru decaparea inoxului

solutii-alternative-de-decapare-nitty-grittyExista trei modalitati de curatare si finisare a otelului inoxidabil:

  1. Abrazivi pentru finisarea otelului inoxidabil: elibereaza praf fin care poate pune in pericol sanatatea;
  2. Geluri de decapare pentru finisarea otelului inoxidabil: sunt toxice, corozive si necesita un timp de productie indelungat; in plus, acestea contamineaza apa de clatire cu acizi si metale grele, astfel incat apa trebuie stocata si eliminata ca deseuri speciale;
  3. Masinile echipate cu electroliti pentru finisarea inoxului, cu tehnologie invertor: asigura rezultate excelente, rapide, cu deseuri minime, nu au nevoie de apa de clatire si pot fi utilizate in spatii mici de la fabricile din fabrica.

Astazi, datorita expertizei in domeniul curatarii electrolitice a otelului inoxidabil, cat si a investitiilor constante in cercetare si dezvoltare, Nitti-Gritty este singura companie din lume capabila sa ofere solutii alternative de decapare, prin utilizarea unui sistem eficient de curatare si pasivare a sudurilor si un sistem inovator pentru dezoxidarea imediata atat a otelului, cat si a otelului inoxidabil. Astazi, datorita produselor de lustruit Nitty-Gritty atat pentru otel, cat si pentru otel inoxidabil, fiecare poate obtine stralucire extraordinara cu solutii inovatoare, rapide, sigure si ecologice, concepute pentru sectorul industrial alimentar si medical.

ghid-de-introducere-in-lumea-inoxului-brindustry-group

Ghid de introducere in Lumea Inoxului

Bine ai venit in Lumea Inoxului. Am structurat in acest ghid toate informatiile care sa te indrume in activitatea ta din industria inoxului. De la procesul de sudura si tipurile acesteia pana la procesele de decapare, de la coroziunea metalelor pana la pasivarea si lustruirea otelului inoxidabil, am descris procesele, variante posibile si propunerile de lucru pentru a-ti usura munca si a lucra cat mai eficient.

Referințe

Curatare cu ultrasunete

Curatare cu ultrasunete

ANMASI seria MAXI C AGI – cuvă cu ultrasunete pentru curățare piese

Filtrare aer industrial

Filtrare aer industrial

Echipamente exhaustare si filtrare vapori de emulsie de la CNC-uri

Curatare prin pulverizare

Curatare prin pulverizare

ANMASI Beltline WRPDC – sistem automat spalare piese metalice de ulei

Ai întrebări sau vrei o ofertă?

Alege varianta preferată

Programează un video call pentru a analiza aplicația

Completează formularul și spune-ne cum te putem ajuta.

Pe cine reprezentăm în România

REVEN
ANMASI
KMA
LANNER
Filco
Esselent Solutions
Nitty-Gritty
H2O
MAGIDO