Solutii de curatare sudura inox

Seria Clinox a lui Nitty-Gritty, conceputa pentru curatarea sudurilor pe otel inoxidabil, este cea mai completa si avansata gama de masini de decapat disponibile astazi la nivel mondial. Utilizand tehnologia invertorului, toate masinile Clinox pot controla fluxul de curent. Acest lucru asigura conditii optime de lucru pe orice tip de suprafata si evita deteriorarea ireparabila a otelului inoxidabil.

Toate masinile Clinox asigura cel mai bun rezultat, fara a pierde timp, deoarece pot mura si pasiva. Decaparea inseamna indepartarea oxidului feric – culoarea tipica albastra sau maro/bronz – protejand astfel aspectul stralucitor al otelului si evitand coroziunea. Pasivarea este refacerea stratului de oxid de crom care protejeaza otelul inoxidabil de coroziune.

curatare-electrochimica-sudura-inox-nitty-gritty

Procesul de lustruire a sudurii necesita o atentie deosebita la tratarea otelului cu finisaje speciale. Există, in principal, doua motive care fac procesul de lustruire atat de relevant: necesitatea uniformizarii suprafetei otelului inoxidabil dupa decapare si necesitatea de a favoriza si imbunatati procesul de pasivare a otelului.

Neutralizarea opreste actiunea agentului de decapare, neutralizand efectele acestuia si evitand inelele. Pentru a face acest lucru, lichidul Inox Fit este pulverizat dupa decapare si lustruire. Acest lichid are o tensiune superficiala mai mare decat apa si garanteaza o finisare perfecta pentru orice tip de otel pe toata suprafata.

Daca nu ai gasit toate informatiile de care aveai nevoie si vrei sa ne intrebi ceva, sau iti place ce vezi si doresti o oferta din partea noastra, atunci completeaza formularul din dreapta.

Iti vom raspunde in maxim 24 de ore.