Acasă / Solutii de curatare sudura inox

Soluții profesionale pentru curățare sudură inox

Seria Clinox a lui Nitty-Gritty, conceputa pentru curatarea sudurilor pe otel inoxidabil, este cea mai completa si avansata gama de masini de decapat disponibile astazi la nivel mondial. Utilizand tehnologia invertorului, toate masinile Clinox pot controla fluxul de curent. Acest lucru asigura conditii optime de lucru pe orice tip de suprafata si evita deteriorarea ireparabila a otelului inoxidabil.

  curatare-electrochimica-sudura-inox-nitty-gritty

  Informatii generale

  Toate masinile Clinox asigura cel mai bun rezultat, fara a pierde timp, deoarece pot mura si pasiva. Decaparea inseamna indepartarea oxidului feric – culoarea tipica albastra sau maro/bronz – protejand astfel aspectul stralucitor al otelului si evitand coroziunea. Pasivarea este refacerea stratului de oxid de crom care protejeaza otelul inoxidabil de coroziune.

  Procesul de lustruire a sudurii necesita o atentie deosebita la tratarea otelului cu finisaje speciale. Există, in principal, doua motive care fac procesul de lustruire atat de relevant: necesitatea uniformizarii suprafetei otelului inoxidabil dupa decapare si necesitatea de a favoriza si imbunatati procesul de pasivare a otelului.

  Neutralizarea opreste actiunea agentului de decapare, neutralizand efectele acestuia si evitand inelele. Pentru a face acest lucru, lichidul Inox Fit este pulverizat dupa decapare si lustruire. Acest lichid are o tensiune superficiala mai mare decat apa si garanteaza o finisare perfecta pentru orice tip de otel pe toata suprafata.

  Ghid de introducere in Lumea Inoxului

  ghid-de-introducere-in-lumea-inoxului-brindustry-group

  Bine ai venit in Lumea Inoxului. Am structurat in acest ghid toate informatiile care sa te indrume in activitatea ta din industria inoxului. De la procesul de sudura si tipurile acesteia pana la procesele de decapare, de la coroziunea metalelor pana la pasivarea si lustruirea otelului inoxidabil, am descris procesele, variante posibile si propunerile de lucru pentru a-ti usura munca si a lucra cat mai eficient.

  Referințe

  Curatare cu ultrasunete

  Curatare cu ultrasunete

  ANMASI seria MAXI C AGI – cuvă cu ultrasunete pentru curățare piese

  Filtrare aer industrial

  Filtrare aer industrial

  Echipamente exhaustare si filtrare vapori de emulsie de la CNC-uri

  Curatare prin pulverizare

  Curatare prin pulverizare

  ANMASI Beltline WRPDC – sistem automat spalare piese metalice de ulei

  Ai întrebări sau vrei o ofertă?

  Alege varianta preferată

  Programează un video call pentru a analiza aplicația

  Completează formularul și spune-ne cum te putem ajuta.

  Pe cine reprezentăm în România

  REVEN
  ANMASI
  KMA
  LANNER
  Filco
  Esselent Solutions
  Nitty-Gritty
  H2O
  MAGIDO