Anmasi - producator masini de spalat cu ultrasunete

CURATARE DE PRECIZIE

CE FACEM

Noi proiectăm, dezvoltăm și livrăm echipamente și servicii de curățare de precizie pentru sarcini și industrii exigente.

Experții noștri vă vor asigura că sistemul dumneavoastră de curățare este instalat și implementat eficient, iar programul nostru extensiv de servicii și accesorii îl va menține în funcțiune.

Acest lucru se aplică și în cazul sistemelor noastre de filtrare care vă vor ajuta să reduceți costurile de operare și să vă îmbunătățiți atât mediul de lucru, cât și profilul de mediu al companiei dumneavoastră.

CUM FACEM

Gama noastră largă de soluții standard de vârf din industrie va acoperi majoritatea cererilor din cadrul industriilor, cum ar fi industria auto, aerospațială, de energie eoliană, de asistență medicală și de sănătate și multe altele.

Cu toate acestea, vasta noastră experiență ne permite să modificăm echipamentele existente și să proiectăm soluții personalizate pentru orice sarcină specială pe care o puteți avea.

ANMASI se bazează pe orientare către client, iar scopul nostru este să adăugăm valoare afacerii dumneavoastră prin soluții durabile și ușor de utilizat.

DE UNDE VENIM

Anmasi a fost fondată de Jan Hedeby Sørensen, care are o experiență de 30 de ani în domeniul echipamentelor și soluțiilor de curățare industrială.

Scopul fundamental al companiei este de a fi un furnizor complet pentru echipamente de curățare de precizie.

Nu numai că proiectăm ci oferim atât soluții standard, cât și soluții personalizate. Oferim, de asemenea, instalare și întreținere la nivel global și păstrăm toate componentele și accesoriile esențiale în stoc pentru a asigura livrare rapidă și timp minim de oprire a producției pentru clienții noștri.

Vezi masinile de spalat pe www.anmasi.ro

VEZI Referințe

Curatare cu ultrasunete

Curățare cu ultrasunete

ANMASI seria MAXI C AGI – cuvă cu ultrasunete pentru curățare piese

Filtrare aer industrial

Filtrare aer industrial

Echipamente exhaustare si filtrare vapori de emulsie de la CNC-uri

Curatare prin pulverizare

Curățare prin pulverizare

ANMASI Beltline WRPDC – sistem automat spalare piese metalice de ulei

AI ÎNTREBĂRI SAU VREI O OFERTĂ?

Programează un video call pentru a analiza aplicația

Completează formularul și spune-ne cum te putem ajuta.

Ai întrebări sau vrei o ofertă?

Completează formularul și spune-ne cum te putem ajuta.

REPREZENTĂM ÎN ROMÂNIA

REVEN
ANMASI
KMA
LANNER
Filco
MAGIDO