Despre BRINDUSTRY Group din Timisoara

BRINDUSTRY este furnizor de solutii si utilaje pentru spalarea pieselor (masini de spalat cu ultrasunete, prin pulverizare, masini cu banda si personalizate), filtrarea aerului industrial (in special probleme cu ceata de emulsie si ulei), separarea uleiului rezidual din emulsii cat si curatarea apelor reziduale, in special de la prelucrarile mecanice prin aschiere CNC si liniile de spalare a pieselor.

2015 – am inceput ca si reprezentanta companiei Rentschler REVEN din Germania, oferind pe piata din Romania echipamente premium pentru filtrarea vaporilor de emulsie, ulei si fum.

2017 – am marit gama de solutii si echipamente, deoarece clientii ne-au solicitat si alte solutii pentru problemele pe care le au in fabrici. Acum oferim solutii complete pentru reducerea cheltuielilor cu lichidele de proces si imbunatatirea mediului de lucru din fabrici.

2019 – datorită colaborarii foarte bune cu producatorul ANMASI din Danemarca, in 2019 se incep serviciile de curatare a pieselor din industrie, clientii putand acum sa se concentreze pe productie, iar BRINDUSTRY pe finisarea pieselor.

Reprezentam in Romania