CONEXIUNI MAȘINI SISTEME CENTRALIZATE DE FILTRARE

Aceasta este o parte esențială a sistemului de filtrare centralizat, deoarece de ce să investiți într-un sistem de filtrare de clasă mondială dacă nu reușești să transporți toți contaminanții care poluează lichidul de proces prin sistemul de filtrare?

Este foarte important să se ia în considerare tipul conexiunii mașinii la instalarea unui sistem de filtrare, deoarece această parte este la fel de importantă ca și sistemul de filtrare, iar instalarea trebuie efectuată de profesioniști instruiți pentru a evita problemele cu eficiență.

conexiuni-sisteme-de-filtrare-anmasi

Anmasi fabrică și instalează două tipuri de conexiuni pentru mașină, care sunt utilizate în funcție de aplicația clientului și economie.

Primul tip este conexiunea externă de înaltă performanță cu pompa reglată în funcție de frecvență, rezervor cu autocurățare din oțel inoxidabil și senzor de nivel.

Cel de-al doilea tip este conexiunea noastră economică integrată, care este plasatăă într-un mic container direct în interiorul lichidelor de proces.

Specialiștii noștri tehnici sunt cei care, în dialogul cu clientul, determină soluția cea mai potrivită, în funcție de mai mulți factori, cum ar fi nivelul de contaminare, presiunea pompei, volumul și spațiul.

Calitate – ai cele mai multe beneficii pe termen lung.

Filtrele cu bandă de înaltă calitate Anmasi sunt produse din oțel inoxidabil. Acestea sunt utilizate în principal pentru filtrarea lichidelor non-explozive, pentru filtrarea lubrifianților, a uleiurilor și a fluidelor de proces din sistemele de curățare și mașinile CNC.

Filtrele cu bandă sunt produse în diferite dimensiuni, în funcție de nevoile clienților și pot filtra până la 800 litri pe minut.

Filtrele cu bandă folosesc hârtie de filtrare care poate fi achiziționată în diferite tipuri, în funcție de aplicație. Filtrele cu bandă pot fi utilizate separat ca unități independente sau ca unitate construită pentru sisteme de filtrare mai mari.

Caracteristici

 • Ușor de instalat

  Conexiunile noastre la mașini sunt concepute pentru a fi implementate aproape oriunde.

 • Soluție universală

  Racordurile mașinii sunt concepute pentru a manipula șpan de metal și plastic, particule, murdăria generală, uleiul etc.

 • Experți de top

  Profesioniștii noștri cu înaltă calificare vă vor ajuta să vă instalați sistemul, sau să se ocupe de instalare, în funcție de dorințele dumneavoastră.

 • Controlul debitului

  Vă ajutăm să determinați debitul corect și să ajustați conexiunea la aplicația dvs.

Date tehnice

Conexiunea mașinii CA

 • Potrivit pentru sistemele de înaltă presiune
 • Unitate de pompare externă cu frecvență reglată
 • Panou electric, inclusiv alarme
 • Potrivit pentru fluide de proces foarte contaminate
 • Manipulează o cantitate mare de așchii de metal
 • Conexiunea masinii DIR

Soluție compactă și fiabilă

 • Cel mai bun pentru centrele de prelucrare de dimensiuni mici și mijlocii
 • Soluție economică potrivită pentru majoritatea aplicațiilor
 • Potrivit pentru fluide de proces contaminate

Industriile unde se folosesc

 • Tratarea apelor reziduale

  Sistemele de filtrare sunt utilizate pe scară largă pentru tratarea apelor reziduale în sectorul comunal și sunt adesea puse în aplicare în liniile de tratare a apelor reziduale ca o parte semnificativă a procesului de pre-filtrare a particulelor grosiere.

 • Prelucrarea metalelor

  Strunjirea, frezarea, ștanțarea și alte procese de prelucrare în industria metalică utilizează acest sistem de curățare cu mare succes pentru a curăța uleiurile, grăsimile, lubrifianții, așchii metalice etc.

 • Industria metalurgică

  Îndepărtează eficient șpanul metalic, uleiurile și contaminanții din fluidele de proces folosite în centrele de prelucrare. Este posibil să se filtreze atât uleiurile, cât și lubrifianții pe bază de apă.

 • Industria maselor plastice

  Îndepărtează eficient șpanul de plastic, uleiurile și contaminanții din fluidele de proces folosite în centrele de prelucrare. Folosim sisteme special concepute pentru manipularea reziduurilor de plastic, ceea ce este foarte important pentru a asigura filtrarea de înaltă calitate.

VEZI Referințe

Curatare cu ultrasunete

Curățare cu ultrasunete

ANMASI seria MAXI C AGI – cuvă cu ultrasunete pentru curățare piese

Filtrare aer industrial

Filtrare aer industrial

Echipamente exhaustare si filtrare vapori de emulsie de la CNC-uri

Curatare prin pulverizare

Curățare prin pulverizare

ANMASI Beltline WRPDC – sistem automat spalare piese metalice de ulei

AI ÎNTREBĂRI SAU VREI O OFERTĂ?

Completează formularul și spune-ne cum te putem ajuta.

Ai întrebări sau vrei o ofertă?

Completează formularul și spune-ne cum te putem ajuta.

REPREZENTĂM ÎN ROMÂNIA

REVEN
ANMASI
KMA
LANNER
Filco
Nitty-Gritty
H2O
MAGIDO
Esselent Solutions