Project Description

ANMASI Toploader AT 750 WR PRO – mașină de spălat prin pulverizare filtre electrostatice

Mașină de spălat prin pulverizare filtre electrostatice ANMASI Toploader AT 750 WR PRO reprezintă o componentă indispensabilă a industriei auto, pentru curățarea eficientă a pieselor contaminate cu ulei, praf sau alte reziduuri.

Cerințele clientului

Un producător de piese auto s-a confruntat cu o provocare în ceea ce privește curățarea celulelor electrostatice și a filtrelor utilizate în echipamentele de filtrare a vaporilor de ulei pentru mașinile CNC.

Procesul de curățare era efectuat manual, iar durata acestuia era extrem de lungă, fiind necesară chiar dezasamblarea unor celule pentru a le curăța corespunzător. În ciuda efortului depus și a unei zile întregi dedicate curățării, filtrele nu erau complet curate, ceea ce afecta performanța lor, dar și procesul de filtrare. 

Soluția propusă

Pentru a satisface cerințele clientului și pentru a îmbunătăți eficiența procesului de curățare, i-am propus o soluție care să răspundă perfect cerințelor solicitate: mașina de spălat prin pulverizare ANMASI seria Toploader AT 750  WR PRO.

Despre mașina de spălat prin pulverizare filtre electrostatice – Diminuarea timpului de spălare și reducerea consumului de resurse

Cu ajutorul mașinii de spălat prin pulverizare filtre electrostatice, timpul necesar pentru curățarea fiecărui filtru a fost redus semnificativ, de la câteva zeci de minute la doar 5-6 minute per bucată. Acest lucru înseamnă că procesul de curățare a tuturor filtrelor din fabrică poate fi realizat în aproximativ 1 oră, cu un consum redus de resurse.

Masina de spălat este dotată cu două bazine de apă, fiecare cu o capacitate de 150 litri, o pompă de recirculare și duze de pulverizare de două tipuri. Această configurație permite recircularea apei împreună cu detergentul, ceea ce conduce la utilizarea eficientă a resurselor și la economii semnificative. Filtrele sunt curățate prin pulverizarea apei sub presiune, asigurând o îndepărtare eficientă a impurităților și reziduurilor.

Rezultatul final este un proces de curățare îmbunătățit, mai rapid și mai eficient, iar personalul nu mai este nevoit să piardă timp prețios cu operațiunea de curățare manuală.

Clientul a experimentat o creștere semnificativă a productivității și a redus considerabil consumul de apă și detergent.

Beneficiile pe care le oferă mașina de spălat prin pulverizare – ANMASI Toploader AT 750 WR PRO

  1. Eficiență sporită – Mașina utilizează tehnologia de spălare prin pulverizare, care asigură o curățare profundă și eficientă a filtrelor și celulelor electrostatice într-un timp mult mai scurt comparativ cu metodele tradiționale.
  2. Reducerea timpului de curățare: Datorită sistemului de pulverizare performant, timpul necesar pentru curățarea fiecărui filtru este redus semnificativ, ceea ce duce la o creștere a productivității și la economisirea de timp prețios.
  3. Operare simplă: Mașina este proiectată pentru a fi ușor de utilizat, cu comenzi intuitive și o interfață simplă. Operatorii pot fi instruiți rapid pentru a gestiona eficient procesul de curățare.
  4. Durabilitate și fiabilitate: ANMASI din Danemarca este un producător renumit, iar mașina de spălat din seria Toploader AT 750 WR PRO este realizată din materiale de calitate superioară, garantând o durată lungă de viață și o funcționare fiabilă.

Dacă ai nevoie de o mașină de spălat prin pulverizare filtre electrostatice și vrei să beneficiezi de un proces de curățare mai rapid și mai eficient, completează formularul de mai jos.

Furnizăm soluții personalizate, conform cerințelor tale.

Curatare celule electrostatice de ulei
Curatare filtre electrostatice de ulei
cabina-spalare-filtre-metalice-echipament-electrostatic-brindustry
masina-de-curatat-filtre-si-celule-electrostatice-de-ulei
Spalare filtre de ulei

Vezi video

Cere oferta