Project Description

Instalare și Punere în Funcțiune a unui Echipament de Filtrare REVEN X-CYCLONE Seria C-5

La BRINDUSTRY, ne mândrim cu parteneriatele noastre solide și cu echipamentele de filtrare de înaltă performanță pe care le furnizăm clienților noștri din diverse industrii.

În imaginile si VIDEO-ul de pe această pagină îți prezentăm unul dintre proiectele noastre unde a fost instalat și pus în funcțiune un echipament de filtrare REVEN X-CYCLONE Seria C-5 la un client specializat în prelucrarea pieselor pentru industria SMT.

Despre Echipamentul REVEN X-CYCLONE Seria C-5

Echipamentul REVEN X-CYCLONE Seria C-5 este un sistem de extracție și filtrare a vaporilor de emulsie, proiectat și fabricat de Rentschler REVEN din Germania.

Acest echipament de înaltă performanță este conceput pentru a extrage și a filtra eficient vaporii de emulsie generați în procesele de prelucrare mecanică prin aschiere.

Cu un debit de aer de 2500 m3/h, echipamentul X-CYCLONE Seria C-5 oferă o soluție eficientă și fiabilă pentru îmbunătățirea calității aerului din halele de producție.

Echipament filtrare vapori emulsie

Acesta este dotat cu separator mecanic X-CYCLONE și aglomerator de particule din inox, iar ambele se spală într-o cuvă cu ultrasunete sau o mașină de spălat prin pulverizare.

separator-mecanic-x-cyclone-si-aglomerator-particule-filtrare-vapori-emulsie-ulei

Implementarea la Clientul Nostru din Industria SMT

Echipamentul REVEN X-CYCLONE Seria C-5 a fost instalat cu succes la un client din industria SMT, care se ocupă de prelucrarea pieselor pentru această industrie dinamică.

Conectat la două freze CNC și un strung CNC, echipamentul funcționează ca o linie de apărare împotriva vaporilor de emulsie care pot afecta calitatea aerului din hala de producție.

Clientul și-a dorit o soluție centralizată, adică un singur echipament de filtrare care să deservească 3 mașini CNC.

Echipament-extractie-filtrare-vapori-emulsie-reven-c-5-sistem-centralizat

Motivația Instalării Echipamentului

Principalul motiv pentru instalarea echipamentului REVEN X-CYCLONE Seria C-5 a fost asigurarea unui mediu de lucru sigur și curat pentru angajații companiei noastre partenere.

Vaporii de emulsie generați în procesele de prelucrare mecanică pot fi dăunători sănătății și pot afecta calitatea produselor finisate.

Prin implementarea acestui echipament de filtrare avansat, aerul din hala de producție este curățat eficient, oferind un mediu de lucru mai sigur și mai sănătos pentru toți cei implicați în procesul de producție.

VEZI prezentarea video

Concluzie

Instalarea și punerea în funcțiune a echipamentului REVEN X-CYCLONE Seria C-5 la clientul nostru din industria SMT reprezintă un pas important în direcția îmbunătățirii condițiilor de lucru și a calității aerului în halele de producție. Ne angajăm să continuăm să furnizăm soluții inovatoare și eficiente pentru clienții noștri, contribuind astfel la creșterea performanței și a siguranței în industria prelucrării metalelor.

Pentru mai multe informații despre echipamentele de filtrare REVEN și soluțiile noastre personalizate, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună soluție pentru nevoile dvs. de filtrare a aerului.

Vezi pagina de prezentare a echipamentului REVEN X-CYCLONE seria C

AI ÎNTREBĂRI SAU VREI O OFERTĂ?

Completează formularul și spune-ne cum te putem ajuta.

Ai întrebări sau vrei o ofertă?

Completează formularul și spune-ne cum te putem ajuta.