Anmasi - producator masini de spalat cu ultrasunete

Curatare cu ultrasunete industria farmaceutica si electronica

Anmasi seria Pharmaline

Acest sistem de curatare cu ultrasunete este conceput pentru industria farmaceutica si electronica.

Prin urmare, este conceput pentru a indeplini standardele stricte din industrie in aceste segmente, ceea ce inseamna ca include un pachet complet de documentare, trasabilitate pe toate piesele spalate cu urmarirea datelor, modul de comunicare si monitorizarea proceselor pentru sistemele interne.

Acest sistem de curatare este fabricat in totalitate din otel inoxidabil de cea mai inalta calitate, care indeplineste toate cerintele pentru sudurile, imbinarile si suprafetele echipamentului, pentru care totul va fi documentat, asa cum este necesar in industria farmaceutica.

curatare-cu-ultrasunete-industria-farmaceutica-si-electronica

Echipamentul vine cu componente complet calibrate cu certificat asociat, precum si cu un panou de control avansat unde clientul are posibilitatea de a avea „asistenta de calibrare” in legatura cu service-ul, urmarirea datelor, raportarea si comunicarea cu sistemul de productie extern.

Astfel, clientul poate verifica si documenta procesul prin care a trecut fiecare piesa curatata.

Echipamentul este oferit cu o gama larga de optiuni in functie de nevoile clientului si este produs atat ca o solutie manuala, cat si automata in functie de nevoile clientului.

Retineti ca toate sistemele de curatare cu ultrasunete Pharmaline sunt adaptate nevoilor clientului (Personalizabile).

Sistemul de curatare cu ultrasunete standard dispune de spalare si clatire, precum si aer cald sau uscare in vid, in functie de tipul de piese care trebuie curatate.

Pachetul de documentare contine standard: DS, DQ, PQ, OQ, IQ, certificate materiale si sudura, desene tehnice, diagrama electrica, diagrama pneumatica, certificate de calibrare si este conform cu GMP, FDA si standarde similare din industria farmaceutica.

Caracteristici

Date tehnice

ModelPharmaline 80Pharmaline 150
Volum80 l150 l
Dimensiune cos480x320x200 mm600x400x300 mm
Greutate maxima50 kg50 kg
Frecventa40 – 132 kHz40 – 132 kHz
Putere Ultrasunete1000 W2000 W
Temperatura0 – 85 °C0 – 85 °C
Putere Incalzire2000 W4000 W
Conexiune electrica3×230/400 V, 50 hz.3×230/400 V, 50 hz.

Daca nu ai gasit toate informatiile de care aveai nevoie si vrei sa ne intrebi ceva, sau iti place ce vezi si doresti o oferta, atunci completeaza formularul din dreapta.

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.