Sisteme de inalta calitate pentru intretinerea si curatarea fluidelor de proces si a lubrifiantilor

Filtru cu banda ANMASI Bandfilter TME

filtru-apa-proces-debite-mari-tme

Filtru cu cu banda de inalta calitate, proiectat pentru volume mari de ape si contaminare intensa, conceput pentru filtrare grosiera si are un sistem cu benzi “fara sfarsit”.

Aceasta inseamna ca filtrul de banda nu foloseste hartie filtranta pentru procesul de filtrare, ci un transportor care este auto-curatat prin utilizarea unei perii sau a aerului de inalta presiune.

Descrierea echipamentului

Sunt folosite pentru filtrarea emulsiei de la masinile CNC, uleiurilor si a fluidelor din procesele de curatare si degresare a pieselor, in vederea prelungirii duratei de viata a fluidelor si reducerea cheltuielilor cu firmele de colectare a apelor uzate.

Filtrele cu banda sunt produse in diferite dimensiuni in functie de nevoile clientilor si pot filtra pana la 800 litri pe minut si sunt dotate cu senzor, astfel rola este derulata automat, fara sa fie nevoie de interventia personalului.

Acestea pot fi utilizate separat ca unitati independente sau ca unitate de filtrare de tip centralizat. In functie de aplicatie, se poate dota cu bazin, una sau mai multe pompe, filtre aditionale cu saci, sistem magnetic de filtrare a particulelor metalice si altele. Vezi studiu de caz

Beneficiile unui sistem de filtrare

Acesta poate reduce semnificativ costurile prin prelungirea duratei de viata a fluidelor si reducerea costurilor de intretinere a masinilor prin:

 • Extinderea ciclului de viata al apei prin procesul continuu de filtrare profunda
 • Separarea oxizilor de fier si a particulelor magnetice, ceea ce reduce costurile de intretinere
 • Evitati ca particulele de fier sa fie contaminate de apa de proces si sa apara petele de coroziune, care influenteaza procesele ulterioare cu otelul inoxidabil
 • Protejati duzele, pompele, elementele de incălzire si alte componente care functioneaza in instalatia de degresare
 • Reducerea timpilor de intrerupere cu minimizarea schimburilor de apa si reduce semnificativ costurile de intretinere
 • Filtrare apa sarata
 • Filtrare substante foarte corozive
 • Filtrare acizi
 • Suport din otel inoxidabil
 • Bazine
 • Disponibil in AISI 316 L

Caracteristici seria Bandfilter

Date tehnice

ModelTME 40TME 80TME 180TME 240TME 360TME 550
Capacitate216 l/min450 l/min1000 l/min1500 l/min2000 l/min3000 l/min
Grad protectieIP 54IP 54IP 54IP 54IP 54IP 54
Voltaj24 VDC24 VDC24 VDC24 VDC24 VDC24 VDC
Conexiune electrica3×230/400V – 50 hz.3×230/400V – 50 hz.3×230/400V – 50 hz.3×230/400V – 50 hz.3×230/400V – 50 hz.3×230/400V – 50 hz.
Latime filtru
Suprafata filtrare0,4 m20,8 m21,8 m22,4 m23,6 m25,5 m2

Accesorii pentru seria Bandfilter

sistem-filtrare-magnetica

Sistem de filtrare cu magnet

Accesoriu utilizat pentru separarea particulelor magnetice, a aschiilor si a grafitului din lichidele de proces

conveyor-transport-span

Conveioare spiralate

Utilizat pentru transportul automat de span si contaminanti din tava de filtrare

conexiune-masina

Conexiune masina

Conexiunea masinii este utilizata pentru pomparea automata a lichidelor de proces contaminate de la masina si in filtrul cu banda.

hartie-de-filtrare

Hartie de filtrare

Gama larga de hartie de filtrare in diferite materiale si grade de filtrare

Industriile unde se folosesc

Sistemele de filtrare sunt utilizate pe scara larga pentru tratarea apelor reziduale in sectorul comunal si sunt adesea puse in aplicare in liniile de tratare a apelor reziduale ca o parte semnificativa a procesului de pre-filtrare a particulelor grosiere.

Este important ca instalatiile mari de productie sa aiba o reciclare eficienta a fluidelor de proces, pentru a reduce costurile si pentru a imbunatati fiabilitatea proceselor, iar sistemele de filtrare sunt utilizate pe scara larga in industria farmaceutica si alimentara.

Indeparteaza eficient spanul metalic, uleiurile si contaminantii din fluidele de proces folosite in centrele de prelucrare. Este posibil sa se filtreze atat uleiurile, cat si lubrifiantii pe baza de apa.

Indeparteaza eficient spanul de plastic, uleiurile si contaminantii din fluidele de proces folosite in centrele de prelucrare. Folosim sisteme special concepute pentru manipularea reziduurilor de plastic, ceea ce este foarte important pentru a asigura filtrarea de inalta calitate.

Daca nu ai gasit toate informatiile de care aveai nevoie si vrei sa ne intrebi ceva, sau iti place ce vezi si doresti o oferta, atunci completeaza formularul din dreapta.

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.