Project Description

Curățare cu ultrasunete piese din plastic și cauciuc

Lucrăm cu clienți din multe industrii care au cerințe specifice de curățare în privința pieselor din plastic și cauciuc. Ascultăm cu atenție toate nevoile și oferim soluții optime, personalizate, din gama noastră de sisteme și componente de curățare cu ultrasunete.

ANMASI seria Combiline 150 WRDD AGI

Unul dintre clienții noștri a dorit să facă un upgrade la procesul său de curățare, trecând de la cuve mici cu ultrasunete, către un sistem mai complex și mai eficient. Această cerere a apărut odară cu creșterea volumului de piese din plastic și cauciuc ce necesitau o curățare eficientă.

Echipa noastră a luat în considerare nevoile și cerințele specifice ale clientului și a început procesul de testare a diferitelor metode de curățare, având ca obiectiv identificarea celei mai eficiente și rapide soluții.

După ce am testat spălarea unde am folosit etape de curățare cu ultrasunete, clătire cu apă și bule de aer, uscare cu aer cald, clientul a luat decizia să investească într-un sistem cu 4 cuve de la ANMASI, furnizat de BRINDUSTRY Group.

Pentru ca soluția furnizată să fie completă și totdată, să satisfacă pe deplin nevoile clientului, am furnizat inclusiv detergenții care au fost testați în diluții diferite, cu timpi și temperaturi diferite. Rezultatul? – O soluție care se potrivește perfect nevoilor clientului – Curățarea eficientă a unui număr mare de piese din plastic și cauciuc.

Așadar, cu noul sistem de curățare cu ultrasunete ANMASI seria Combiline 150 WRDD AGI, clientul nostru beneficiază acum de o metodă de curățare mai rapidă, mai eficientă și mai fiabilă pentru piesele din plastic și cauciuc. Această soluție contribuie la optimizarea întregului proces de producție.

Sistemul de curățare piese prezentat în poze este compus din următoarele:

  1. Etapa de curățare cu ultrasunete
  2. Clătire cu bule de aer și apă curată
  3. Uscare cu aer cald
  4. Uscare cu aer cald (dublu proces)
  5. 4 agitatoare pneumatice cu platformă de ridicare și coborâre a coșurilor
  6. Carcasă cu sac pentru filtrarea fluidelor din bazinul de spălare
  7. Pompa pentru golirea bazinelor
  8. Coșuri pentru așezarea pieselor

Instalare, punere în funcțiune și instruirea operatorilor

Instalarea și punerea în funcțiune a sistemului de curățare cu ultrasunete pentru piese din plastic și cauciuc  a durat 2 zile, timp în care s-au efectuat verificari și s-au testat toate funcționalitățile sistemului, asigurându-ne că totul funcționează la un nivel optim. De asemenea, am instruit operatorii pentru ca procesul de curățare se se desfășoare rapid și eficient.

Cu noul sistem de curățare cu ultrasunete ANMASI seria Combiline 150 WRDD AGI, piesele din plastic și cauciuc vor beneficia de o curățare mai eficientă, sporind astfel, eficiența întregului proces de producție.

Dacă ai nevoie de un dispozitiv eficient pentru curățarea cu ultrasunete a pieselor din plastic și cauciuc, completează formularul de mai jos.

Masina de spalat cu ultrasunete ANMASI
Masina de spalat piese cu ultrasunete
Optiuni masina de spalat cu ultrasunete
Optiuni masina de spalat cu ultrasunete
Optiuni masina de spalat cu ultrasunete
Optiuni masina de spalat cu ultrasunete
Optiuni masina de spalat cu ultrasunete
Optiuni masina de spalat cu ultrasunete

Vezi Video

Cere oferta