Project Description

Sistem de curățare cu ultrasunete pentru îndepărtarea uleiului de pe piese din oțel

Rolul ultrasunetelor în ceea ce privește curățarea pieselor și componentelor este unul important, având în vedere beneficiile pe care le poate oferi, dar mai ales calitatea procesului.

ANMASI seria MAXIMATIC D WRD AGI 

Această mașină de spălat piese cu ultrasunete a fost realizată pentru a răspunde unor nevoi specifice – Spălarea peliculei groase de ulei, de pe un număr foarte mare de piese metalice cu o geometrice complexă.

Clientul și-a dorit să păstreze coșurile din dotare, astfel că, sistemul de curățare cu ultrasunete a fost comandat cu dimensiuni personalizate.

Pentru ca soluția oferită să fie cea mai potrivită și eficientă pe termen lung, s-au realizat numeroase teste atât în România, cât și în Danemarca. Prin urmare, am investit timp și efort în dezvoltarea unei mașini adaptabile, capabilă să contribuie la un flux de lucru optimizat și să ofere rezultate eficiente.

Curățare profundă și completă, cu accent pe eficiența energetică

Având în vedere că am pus accent pe eficiența energetică și totodată, pe reducerea consumului de apă și detergent, ANMASI seria MAXIMATIC D WRD AGI este un sistem de curatare cu ultrasunete ecologic și economic. De asemenea, utilizează tehnologia cu ultrasunete pentru a descompune pelicula de ulei de pe piese, contribuind la o curățare profundă și completă. Reziduurile de ulei pot fi îndepărtate chiar și din zonele mai puțin accesibile.

Mașina are un consum redus de energie, apă și detergent și este prevăzută cu următoarele componente:

 • Curățare cu ultrasunete

Tehnologia cu ultrasunete oferă o curățare eficientă și uniformă. Undele ultrasonice genereaza milioane de bule microscopice în soluția de curățare și desprind pelicula de ulei si reziduurile de pe suprafața pieselor.

 • Clătirea cu apă curată și bule de aer

După procesul de curățare cu ultrasunete, piesele sunt clătite cu apă curată și bule de aer. Acest pas asigură îndepărtarea reziduriilor și a detergentului, lăsând piesele curate și pregătite pentru etapele următoare. 

 • Uscarea cu aer cald

Pentru a accelera procesul de uscare, mașina ANMASI seria MAXIMATIC D WRD AGI este echipată cu un sistem de uscare cu aer cald pentru a îndepărta umezeala de pe suprafața pieselor.

 • 3 Agitatoare pneumatice cu platformă de ridicare și coborâre a coșurilor

Acest model este prevăzut cu trei agitatoare pneumatice, fiecare având o platformă de ridicare și coborâre pentru coșuri. Astfel, rezulta eficientizarea fluxului de lucru si minimizarea timpului de manipulare.

Caracteristicile Sistem de curatare cu ultrasunete ANMASI seria MAXIMATIC D WRD AGI

 • Oferă o curățare precisă a pieselor din oțel;
 • Implică un proces blând de curățare;
 • Realizează o curățare eficientă;
 • Necesită un aport redus de apă și chimicale;
 • Asigură rezultate eficiente, cu un consum minim de energie;
 • Contribuie la optimizarea modului de lucru;
 • Este economic, deci contribuie la eficientizarea costurilor;
 • Reprezintă o soluție ideală pentru un lucru eficient;
 • Se poate personaliza în funcție de nevoi.

Mașinile de spălat piese cu ultrasunete din seria MAXIMATIC D WRD AGI se pot personaliza astfel incat sa se potriveasca perfect nevoilor specifice ale oricărui client.

Ai nevoie de o soluție similară pentru curățarea pieselor din oțel? Completează formularul de mai jos.

Masina-de-spalat-cu-ultrasunete-piese-metalice-maximatic3-1
Masina-de-spalat-cu-ultrasunete-piese-metalice-maximatic2
Masina-de-spalat-cu-ultrasunete-volume-mari-de-piese-metalice-maximatic

Vezi VIDEO

Cere oferta