Uleiuri si lubrifianti

spalarea-cu-ultrasunete-a-pieselor-metalice-de-ulei-si-lubrifianti

ANMASI a livrat o gama larga de diferite sisteme de curatare industriale pentru a elimina uleiurile si lubrifiantii de pe piesele prelucrate cu masini CNC si diverse componente de intretinere. Putem curata aproape orice suprafata din metal, plastic, sticla etc. cu ajutorul ultrasunetelor.
Timpul de proces variaza in functie de substantele chimice si echipamentele de curatare. De asemenea, depinde de tipurile de uleiuri si lubrifianti cu care lucram, dar comune pentru toate solutiile noastre este ca acestea sunt pe baza de apa si se bazeaza pe o solutie neutra, alcalina sau acida.

Tipul de echipament industrial de curatare, cum ar fi curatarea cu ultrasunete sau prin pulverizare, depinde de nevoile specifice ale clientului, iar un consultant BRINDUSTRY o sa va ghideze in alegerea celei mai bune solutii.

Vezi masinile de spalat cu ultrasunete

Rugina si coroziunespalarea-cu-ultrasunete-a-pieselor-metalice-de-rugina-si-coroziune

Eliminam efectiv coroziunea folosind chimicalele noastre neutre de curatare pe baza de apa combinat cu masinile de spalat cu ultrasunete. Aceasta solutie elimina atat rugina veche, cat si pe cea noua de pe componentele de intretinere, etc. Soluția este foarte ecologica si eficienta.
Produsul este foarte eficient daca este combinat cu o masina de curatare cu ultrasunete ANMASI si apa demineralizata la o temperatura de 55 ° C. Chimicalele de curatare pot fi folosite si pentru curatarea manuala. In acelasi timp, substanta chimica de curatare indeparteaza, de asemenea, mici prezente de ulei si grasimi.

Vopsea si lac

indepartare-decapare-vopsea-lac-de-pe-piese-cu-ajutorul-bailor-cu-ultrasunete

Avem o mare expertiza in eliminarea vopselei sau a lacurilor de la o mare varietate de piese. De obicei eliminam vopseaua de pe carlige, armaturi, pompe, pistoale de vopsire si duze.

Beneficiul de a avea o solutie industriala de curatare pentru aceasta aplicatie este indepartarea vopselei intr-un proces inchis si evitati curatarea manuala cu substanțe chimice puternice, cum ar fi un diluant. In schimb, obtineti un proces de curatare automata si pe baza de apa, care elimina eficient vopseaua si lacurile, fara a compromite siguranta angajatilor.

Solutiile noastre pot elimina atat vopsea lichida, cat si pe cea intarita si se folosesc in principal cu masini de spalat cu ultrasunete.

Vezi masinile de spalat cu ultrasunete

Rasini epoxidice

spalarea-cu-ultrasunete-a-pieselor-de-rasina-epoxidica

Avem o mare expertiza in indepartarea atat a componentelor dure, cat si a epoxidelor lichide din componente, care, in unele cazuri, poate fi o munca grea, in functie de tipul de epoxidic. Cheia pentru indepartarea epoxidica in mod eficient, este folosind chimicalele de curatire corespunzatoare cat si folosirea unei masini de spalat cu ultrasunete special conceputa pentru tipul de piese care trebuie curatate.

In ultimii ani, ANMASI a dezvoltat o mulțime de solutii personalizate pentru a elimina acest lucru in special pentru principalii jucatori din industria eoliana.

3D PRINT: SLA, FDM, Polyjet

spalarea-cu-ultrasunete-a-pieselor-printate-3d-sla-fdm-polyjet

Avem o vasta cunoastere in curatarea cu ultrasunete a componentelor dupa printarea 3D si oferim atat solutii standard cat si personalizate pentru aplicatie. Avem o gama completa de masini de curatat si de produse chimice de curatare pe baza de apa pentru indepartarea materialelor epoxidice si a materialelor de suport.

Vezi masinile de spalat cu ultrasunete

Piese de cauciuc

spalarea-cu-ultrasunete-a-pieselor-din-cauciuc-medicina-alimentara-metalurgica

ANMASI produce masini de curatat pentru piese din cauciuc pentru aplicatiile din medicina, industria alimentara si industria metalurgica. Fiecare masina este personalizata pentru clienti ca sa indeplineasca cerintele specifice oricarei aplicatii.

Debavurare termica

spalarea-cu-ultrasunete-a-pieselor-metalice-dupa-debavurarea-termica

Avem o vasta experienta in curatarea componentelor mari si mici dupa debavurarea termica. In timpul procesului de debavurare, se formeaza un strat de oxid pe componente care trebuie indepartate in procesul de productie.
Acest strat este indepartat cel mai eficient folosind un sistem de curatare cu ultrasunete si substante chimice specializate, optimizate pentru acest tip de aplicatie. Oferim solutia completa, oferind atat sisteme de curatare, cat si produse chimice, care garanteaza cele mai bune rezultate.

Vezi masinile de spalat cu ultrasunete

In prezentarea video de mai jos poti vedea cum arata un sistem automat de spalare

Toate masinile de spalat cu ultrasunete produse de ANMASI in Danemarca, beneficiaza de o gama foarte mare de optiuni, printre care enumeram:

completare-automata-apaCompletare automata a apei

Utilizat pentru controlul automat al nivelului apei din bazin. Acesta se poate folosi atat pentru umplerea completa a bazinului cat si pentru completarea cu apa de proces in timpul spalarii, atunci cand este nevoie.

 

 

Sistem filtrare cu carcasa din inox (ALSI P02) si pompa

Se foloseste la filtrarea apei de proces cu ajutorul unui filtru de tip sac, care inlatura/separa contaminantii din bazin.

Gradul de filtrare: 1 – 400 µm

Presiune maxima: 10 bar

Temperatura maxima: 100°C

tija-magnetica-eliminare-captare-particule-metalice-bazin-apa-anmasiTija magnetica

Sistemul de filtrare necesita aceasta optiune, deoarece se foloseste pentru a inatura particulele metalice care se gasesc in apa de proces.

Este o necesitate atunci cand pe suprafata pieselor se gasesc particule metalice, deoarece prelungeste perioada de schimbare a apei din bazinul masinii.

 

Dozare automata a chimicalelor

Se foloseste pentru adaugarea automata a chimicalelor in timpul procesului de spalare, folosind o pompa electrica Grundfos.

Dozeaza atat la inceperea procesului de spalare (cand apa este curata), cat si in timpul spalarii.

 

 

Oilskimmer cu banda

Inlatura eficient uleiul adunat in bazinul masinii de spalat prin pulverizare.

Uleiul este eliminat cu ajutorul unui cap de extractie cu care este prevazut.

 

 

Ai o aplicatie unde vrei sa folosesti o masina de spalat cu ultrasunete?

Trimite-ne solicitarea ta pe contact [at] brindustry.ro si o sa primesti un raspuns in cel mai scurt timp.

Bogdan Briceag

Manager Marketing si Vanzari

0737.624.882

bogdan.briceag [at] brindustry.ro