Înainte de a investi într-o cabină de spălat piese cu presiune MAGIDO HP, clienții pot avea diverse întrebări pentru a se asigura că fac alegerea potrivită pentru nevoile lor specifice.

Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care le au clienții:

1. Care sunt dimensiunile și capacitatea cabinei de spălat?

Clienții vor să știe dacă cabina este suficient de mare pentru piesele pe care intenționează să le spele și dacă are capacitatea necesară pentru volumul lor de lucru.

HP 25 – Dimensiuni maxime de spălare (LxlxH): 800x600x500 mm

HP 30 – Dimensiuni maxime de spălare (LxlxH): 1200x700x500 mm

50 de kg este greutatea maximă a pieselor ce se pot introduce la spălat.

Verifica dacă piesele ce trebuie să le speli se încadreaza în aceste dimensiuni, și alege echipamentul in funcție de nevoile tale.

2. Ce tipuri de piese poate curăța și ce substanțe de curățare sunt recomandate?

Clienții vor să afle care sunt substanțele de curățare recomandate pentru a obține rezultate optime.

HP25 și HP30 sunt concepute pentru degresarea și curățarea pieselor metalice la presiune medie folosind apă caldă și detergenți biodegradabili.

Ce poți spăla de pe piese cu detergentul corespunzător: vaselină, ulei, depuneri, mizerie, praf, particule metalice, etc. Timpul necesar curățării diferă de la caz la caz.

Este absolut interzisă aplicarea și utilizarea produselor inflamabile în interiorul mașinii. Folosiți numai produse și/sau detergenți specifici pentru spălare fabricați pentru această clasă de mașini. Urmați întotdeauna instrucțiunile specificate în Fișa tehnică de securitate a produsului/detergentului utilizat.

Detergentul folosit nu trebuie să facă spumă în timpul spălării.

3. Cât de eficientă este presiunea apei și temperatura?

Presiunea apei și temperatura pot influența eficacitatea curățării. Clienții vor să știe cât de puternică este presiunea și dacă temperatura apei poate fi ajustată pentru a se potrivi diferitelor tipuri de murdărie.

MAGIDO HP25 și HP30 sunt mașini de spălat piese concepute pentru degresarea și curățarea pieselor mecanice la o presiune medie. Spălarea se realizează manual cu un detergent la 45°C, ceea ce asigură cel mai înalt nivel de curățare.

Acțiunea mecanică a jetului de înaltă presiune (la 30 bar – cu posibilitate de reglare până la 60 bar), în combinație cu temperatura și acțiunea detergentului, permite eliminarea mizeriei de pe piesele ce trebuie spălate.

Îți recomandăm să citești articolele urmatoare scrise pe această temă

Curățarea industriala a pieselor: cei 4 parametri de care trebuie să ții cont

Cei 4 pași esențiali pentru o curățare industriala performantă

Nu încerca să folosești detergenti care nu sunt potriviți pentru aplicația pe care o ai. Ne poți întreba oricând ce detergenți trebuie să folosești. La BRINDUSTRY găsești detergenți pentru orice aplicație.

4. Cum este gestionată evacuarea apelor murdare?

Clienții vor să știe cum se evacuează apa murdară și dacă există sisteme integrate pentru filtrare sau reciclare a apei pentru eficiență și respect față de mediu.

Este absolut interzisă golirea apelor din cabina de spălat în sistemul de canalizare, chiar și dacă folosești detergenți biodegradabili. Apa rezultată în urma procesului de spălare a pieselor conține uleiuri, vaseline, și alte medii ce nu trebuie să ajungă în canalizare sau să fie deversate pe pământ. Respectați toate prevederile legale pentru eliminarea apelor uzate.

Cabina MAGIDO din seria HP este dotată cu un filtru metalic grosier ce se spală chiar și zilnic dacă este necesar, dar și cu un filtru de polipropilenă ce se înlocuiește la o perioadă de timp. Durata de viață a filtrului este influențată de timpul de folosire și gradul de contaminare a pieselor. Îți recomandăm să comanzi câteva filtre odată cu mașina pentru a le avea pe stoc deoarece trebuie să ții cont că acest filtru se poate înlocui chiar și de fiecare dată cand schimbi apa de spălare.

5. Este ușor de utilizat și de întreținut?

Clienții sunt interesați să știe cât de prietenoasă este interfața cu utilizatorul și cât de simplu este să întrețină și să curețe cabina de spălat piese de la MAGIDO.

Cabina de spălat este foarte ușor de folosit și de întreținut. Mașina trebuie utilizată doar de personal calificat în conformitate cu următoarele niveluri de calificare:

Muncitor calificat: un operator fără abilități specifice, capabil să efectueze sarcini simple, adică să poată utiliza mașina cu comenzile de încărcare/ descărcare și cu protecțiile de siguranță în funcțiune.

Tehnician calificat: un operator capabil să utilizeze mașina în condiții normale de funcționare cu sistemele de protecție dezactivate, intervenind asupra părților mecanice și electrice pentru controale, reparații și întreținere.

În manualul ce însoțește cabina de spălare MAGIDO seria HP se găsesc toate informațiile necesare pentru folosirea corespunzătoare. Daca ai cumpărat acest echipament, ai citit manualul de utilizare și ai în continuare întrebări, te rugam să ne contactezi și o să te ajutăm cu orice informatii ai nevoie.

Vezi pagina de prezentare a cabinei de spălat piese MAGIDO HP

6. Ce măsuri de siguranță sunt integrate?

Siguranța operatorului este o preocupare majoră. Clienții întreabă despre caracteristicile de siguranță, cum ar fi sistemele de protecție împotriva suprasarcinilor sau altele similare.

Următoarele măsuri de siguranță au fost instalate pentru a proteja operatorul de rănirea cauzată de contactul cu piesele mecanice în mișcare, părțile încălzite și componentele electrice sub tensiune sau cablajul:

DescriereAmplasareFuncție
1 Buton de oprire de urgențăExterior dulap electricOprește toată puterea electrică și pneumatică
2 Controlul nivelului bazinului de apăBazinOprește rezistența și pompa
3 Sondă de temperaturăBazinReglarea temperaturii
4 întrerupătoare de siguranțăPanoul mașiniiÎn cazul deschiderii bruște a capacului se oprește pompa și puterea pneumatică

7. Care este costul total al investiției, inclusiv costurile de exploatare?

În plus față de costul inițial al cabinei de spălare, clienții vor să știe despre costurile de exploatare, inclusiv consumul de apă și energie, precum și costurile pentru consumabilele necesare.

Fiecare aplicație poate să difere, ceea ce înseamna ca și costurile de exploatare pot să fie diferite.

Consumul de apă: Cabina HP 25 are un bazin de 100 litri, iar cabina HP 30 are un bazin de 170 litri. Apa se poate schimba saptamanal, la doua-trei saptamani, sau lunar. Cantitatea de apă folosită este între 2 si 10 m3/an.

Consumul de energie electrică: Puterea instalată este cuprinsă între 5,2 si 8 kW. Clientul trebuie să calculeze consumul în funcție de câte ore dorește să lucreze cu aceste echipamente și de prețul plătit la furnizorul de energie electrică.

Consumabilele necesare: detergent și filtru de schimb. Așa cum am menționat mai sus, apa se poate schimba mai des sau mai rar. De regula în bazin se adaugă 5% detergent și restul apă. Te poți aștepta la un consum anual de detergent cuprins intre 60 și 400 litri. Filtrul de poliester se poate cumpăra și de la alți furnizori ce oferă filtre de apă, sau se poate cumpăra de la noi. Costul unui filtru este de aproximativ 15 euro + tva. Trebuie să ne soliciți oferta pentru acesta.

Cere ofertă pentru cabina de spălat piese MAGIDO HP

8. Există garanție și suport post-vânzare?

Clienții sunt interesați de existența unei garanții și disponibilitatea suportului post-vânzare, inclusiv accesul la piese de schimb și asistență tehnică.

Toate echipamentele vândute de BRINDUSTRY Group SRL beneficiază de garanție și suport post-vânzare pentru clienți. Compania noastră este importatorul și reprezentanța oficială pentru producătorii de echipamente cu care lucrăm, astfel avem acces la piese de schimb și oferim asistență tehnică pe toată perioada colaborării.

Dacă ești îngrijorat de dependența ta față de noi după ce ai făcut o achiziție de echipament, te anunțăm că absolut toate componentele se găsesc în comerț.

9. Care sunt experiențele altor clienți cu această marcă sau model?

Clienții sunt interesati de opiniile și recenziile altor clienți asupra performanței și fiabilității cabinei de spălat piese în care vor să investească.

Colaborarea dintre BRINDUSTRY și clienții nostri este foarte bună. Încurajăm toti clienții să ne comunice ori de cate ori este nevoie daca au nelămuriri sau obiecții legate de ceva.

Acesta este un exemplu de feedback din partea unui client din București ce a investit într-o cabină de spălat MAGIDO seria HP 30 și o mașina de spălat piese MAGIDO seria L102.

10. Cum se face instalarea și trainingul pentru personalul operator?

Clienții doresc detalii despre procesul de instalare și dacă există training disponibil pentru personalul care va utiliza cabina de spălare piese de la MAGIDO.

Fiecare echipament furnizat de compania BRINDUSTRY vine însoțit de un manual de folosire in limba engleza, dar îți putem trimite pe email manualul in limba română, sau o să îl primești automat pe email înainte sau după livrare.

Instalarea tuturor echipamentelor furnizate de BRINDUSTRY sunt de tip plug & play, iar asta înseamnă ca in 98% din cazuri trebuie doar să faci conexiunea electrică, pneumatică și la apă (de la caz la caz).

În general, fiecare întrebare depinde de nevoile și așteptările specifice ale clientului și de contextul specific al utilizării cabinei de spălat piese cu presiune.

Echipa BRINDUSTRY îți stă la dispoziție dacă ai întrebări prin Whatsapp (0737.624.882), Email contact@brindustry.ro sau telefonic. Preferăm să ne trimiți în scris întrebările tale pentru a avea un istoric.

Vezi pagina de prezentare a cabinei de spălat piese MAGIDO HP