Baia de spalare cu ultrasunete ANMASI seria CLD 100 are capacitatea cuvei de 4 litri, iar afisajul digital va permite sa reglati temperatura apei 0-80°C, timpul de spalare 0-60 min, frecventa de spalare intre 25,5 kHz si 40 kHz si puterea. Afisajul va indica la ce temperatura a ajuns apa, cat si setarile care se pot face.

Materialul din care este confectionata este inox 100%, iar tabla este mai groasa decat la alte masini. Capacul si cosul sunt incluse in pret si sunt fabricate 100% din inox.

Baia poate curata urmatoarele: ulei si lubrifianti, rugina si coroziune, vopsea si lac, piese din cauciuc, depuneri, etc.

Pentru o curatare eficienta, ai nevoie si de solutii de curatare (chimicale) pe care ti le putem pune la dispozitie tot noi.

Este solutia ideala pentru curatarea pieselor mici.

Display digital multifunctional

  • Setarea timpului si a temperaturii
  • Functii putere – setarea frecventei si utilizare wati
  • Multifrecventa, alegerea intre 21,5 sau 40 khz.

Caracteristici tehnice

ModelCLD 100
Volum4,0 L
Dimensiuni bazin (LxWxH)245x135x140 mm
Dimensiuni cos190x100x120 mm
Dimensiuni exterioare300x170x300 mm
Efect ultrasonic160W
Frecventa21,5 / 40 Khz
Temperatura0-80°C
Conexiune electrica220/240V, 50 hz.

Industriile unde se foloseste

Stomatologii sau laboratoare
Sistemele de curățare cu ultrasunete sunt utilizate pe scară largă pentru mai multe aplicații în clinicile și laboratoarele dentare și sunt echipamente standard pentru aceasta industrie.

Bijuterii si ceasornicarii
La curățarea pieselor mici și a mecanicii fine, curățarea cu ultrasunete este ceea ce aveți nevoie. În funcție de aplicație, acest sistem de curățare cu ultrasunete este ideal pentru majoritatea sarcinilor.

Ateliere de reparatii
Service-ul, întreținerea și repararea camioanelor, autoturismelor, bicicletelor, uneltelor sau altor sarcini similare beneficiază foarte mult de acest tip de sistem de curățare, care este foarte comun pentru această aplicație.

UNBOXING – atunci cand comanzi o baie de curatare cu ultrasunete, primesti ceea ce vezi in pozele de mai jos. Livrarea se face din stoc.

Te invitam la showroom-ul BRINDUSTRY din Timisoara pentru a o testa inainte de a o cumpara. Sau daca vrei sa nu faci achizitia, trimite la noi piesele si le spalam noi. Detalii pe www.curatarepiese.ro

Vrei sa comanzi? Intra pe pagina de contact si suna-ne sau trimite-ne un email www.brindustry.ro/contact . O sa primesti raspuns in cel mai scurt timp.

baie-curatare-cu-ultrasunete-piese-mici-01

baie-curatare-cu-ultrasunete-piese-mici-01

baie-curatare-cu-ultrasunete-piese-mici-01

baie-curatare-cu-ultrasunete-piese-mici-01

baie-curatare-cu-ultrasunete-piese-mici-01

Ai nevoie de bai de spalare cu ultrasunete mai mari?

Iti punem la dispozitie versiuni incepand cu 4 litri si pana la 800 litri pe varianta standard.

Vrei sa comanzi baia cu ultrasunete? Intra pe pagina de contact si suna-ne sau trimite-ne un email www.brindustry.ro/contact . O sa primesti raspuns in cel mai scurt timp.

Vezi mai multe pe www.anmasi.ro/curatare-piese-cu-ultrasunete/